Kako će izgledati studentska blokada: Predavanje, tribina, svirke, film...

Jedan od organizatora studentskih blokada, Nikola Ristić, objavio je plan za blokadu u petak u Beogradu, koja će, prema najavama, trajati 24 sata.
Navodi da je okupljanje studenata u petak u 12 časova, ispred Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, u Birčaninovoj 6.
Planiran je i kamp na rasksnici Birčaninove i Ulice kneza Miloša, u blizini Vlade Srbije.
Najavljen je i program: DJ-evi, predavanje Bože Prelevića "Šta ako me uhapse", tribina "Ko je ukr’o glasove", stend-ap veče "Opasuljivanje Srbije", svirke i film pod vedrim nebom.
 
 
Navodi se da je potrebno poneti šator, pribor za jelo, vreću za spavanje...
  • pajo patak

    29.12.2023 14:45
    @Dr patak
    sve privilegije koje si naveo imaju tzv. "studenti", tvoje zeme iz BiH i CG.
  • ===

    29.12.2023 09:06
    @Dr patak
    Niko nije protiv drzave, nego nacina na koji se vodi. Drzava su svi gradjani, a ne neki apstraktan pojam, tako da gradjani finansiraju, delom, obrazovanje ovih mladih ljudi, kao zalog za buducnost. Ako su vam zalog za buducnost potomci svih onih koji su nas upropascavali decenijama, a sve cesce se slikaju uz svoje, hm, uspesne oceve ili spominju nastavak puta svog dede, tesko nama, pomoci nam nema.
  • Marko NS

    29.12.2023 09:04
    Ajmo studenti!
    Svaka generacija ovde izgleda mora sama za sebe da se bori.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.