Poslanica koja deveti dan štrajkuje glađu: Svi smo loše, ali nećemo odustati

Kandidatkinja za poslanicu liste "Srbija protiv nasilja" Jelena Milošević izjavila je da se svi opozicioni političari koji štrajkuju glađu osećaju loše.

Dodaje da, uprkos tome, neće odustati "dok su deca po zatvorima optužena za rušenje ustavnog poretka", preneo je dnevni list Danas.

Miloševićeva je ocenila da se na izborima 17. decembra desila krađa i da je "jedina ispravna stvar" podržati studente i ProGlas.

"Ako režimu ovo prođe bez pobune, proći će im sve. Sedamnaestog decembra nisu bili izbori, to je bila dobro organizovana krađa. Kada nepravda postane zakon, otpor postaje obaveza", kazala je Jelena Milošević.
 
Ona je dodala da joj znači podrška građana i kolega, a danas je deveti dan otkako je otpočela štrajk.
  • elementarno

    29.12.2023 12:59
    Da li je SPN u svojoj kampanji možda prekršila neki zakon?

    Npr.Udruživanje radi vršenja diskriminacije Član 10

    Kako onda misle da će ih neko shvatiti ozbiljno da se bore protiv bezakonja, ako i sami krše zakon,onda kada im je potrebno?

    Zakon i Ustav nije tu da biste od njega uzimali šta vam odgovara a odbacivali šta vam ne odgovara.
    Svako slovo zakona mora da se poštuje.

  • Jelesije

    29.12.2023 11:43
    Kako to, kako to, Srbija protiv nasilja, a oni prave nasilje?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.