Aleksić: Nema više protesta ispred RIK-a, periodično će biti velikih skupova

Nosilac liste "Srbija protiv nasilja" Miroslav Aleksić izjavio je da "očekuje da se pojavi barem neki sudija Ustavnog suda koji će smeti da sudi po zakonu, moralu i časti".
Aleksić: Nema više protesta ispred RIK-a, periodično će biti velikih skupova
Foto: FoNet (Aleksandar Barda)

On je rekao da "nema više smisla okupljati se ispred RIK-a jer tamo više nema nikog".

Naveo je da će biti akcija posle Nove godine i da se prave planovi.
"Ovako velike skupove ćemo periodično da organizujemo", rekao je Aleksić za N1.
 
On je kazao i da će "opozicija imati odgovor ako vlast pokuša u januaru da konstituiše republički i beogradski parlament".
  • Trlaja

    31.12.2023 03:42
    Rucna?
    Da Srbija zastane. Dakle, prvo novogodisnje slavlje, bozicno prasence, januarske slave, ski vikendi - mozda i nedelja u alpima . . . Da ne zaboravim, soping u Becu, Solunu . . .malo i do srpskih banja (vole i mladi sto vole i stari). Za kraj, da mi ipak uzmemo mandate, a vi setajte po ulicama, blokirajte domove zdravlja i dojavljujte o postavljenim bombama u sudovima i skolama. I tako jos jedan mandat - bolje ceo, cetiri godine je bolje od jedne ili dve.
  • Б

    31.12.2023 01:41
    Сви нису исти - сви су гори!
    Екипа која стварно влада Србијом ће владати још дуго и дуго док је оваквог Вучића и овакве опозиције и студената. Одређен број људи је схватио како ствари стоје, или им се не излази на протесте.
    Доле избори, доле демократија! Меритократија је једини спас!
  • Bojan

    30.12.2023 23:54
    Fajront republika
    Prosle tablice sa KiM ispod radara protesta pa Vam je gazda AV svirao farjont. Jos jednom ste uspesno odbrnili njegove interese.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

SBB: Oseti slobodu uz EON pakete

SBB kompanija je danas započela novu marketinšku kampanju kojom predstavlja sve prednosti EON paketa, uz koje korisnici imaju jedinstveno iskustvo gledanja televizije, super brz internet i digitalnu f