Đilas: Da li će se izviniti građanima što su ih plašili da će biti ugroženi na mitingu?

Predsednik SSP Dragan Đilas upitao je da li će se neko izviniti građanima što ih je plašio da će biti ugroženi na mitingu i što su crtane mete na grudi ljudima iz opozicije.
Đilas: Da li će se izviniti građanima što su ih plašili da će biti ugroženi na mitingu?
Foto: 021.rs
"Spremaju zlo, haos, nasilje. 'Đilasovci će po nalogu zapada rušiti Beograd'. Sve ovo i još mnogo toga je građanima Srbije poručivao Aleksandar Vučić preko čelnika Srpske napredne stranke i svih svojih medija", naveo je predsednik Stranke slobode i pravde.
Đilas je istakao da je "danas bio taj dan, desetine hiljada ljudi su došli na veliki protest zbog pokradenih izbora, a ne da nije bilo nasilja, nego ni vlat trave nije zgažena".
"I šta ćemo sad? Da li će se neko izviniti ljudima po Srbiji što ih je danima plašio da će im životi biti ugroženi? Da li će se neko izviniti ljudima iz opozicije na čije su grudi nacrtali metu? Neće naravno. Jer da imaju malo morala i poštenja u sebi ne bi ni govorili te laži, ne bi krali izbore, ne bi opljačkali Srbiju", naveo je on.
 
"Na njihove laži odgovaraćemo i dalje istinom. Istinom koja ih strašno boli, jer i oni znaju da je sve što govorimo istina. Radićemo to mirno, bez nasilja, ali odlučni da ne odustanemo dok istina ne pobedi i Srbija postane mesto gde svi ljudi, bez obzira na političku opredeljenost, žive pristojno i normalno", rekao je Đilas.
  • milicica

    30.12.2023 23:40
    znas Djilasu
    Pitam se kako mozes da se sad javljas kad si druge pustao da se bore a ti bio pozadinac
  • Goranko

    30.12.2023 20:21
    Proklas
    E moj Điki,dokle god si ti tu sa opozicijom on je bezbrižan na vlasti. Idi negde, radi nešto drugo i pusti druge da ih vode.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

SBB: Oseti slobodu uz EON pakete

SBB kompanija je danas započela novu marketinšku kampanju kojom predstavlja sve prednosti EON paketa, uz koje korisnici imaju jedinstveno iskustvo gledanja televizije, super brz internet i digitalnu f