POKS odbio ponudu SNS-a za Kragujevac: Izloženi smo nepristojnim ponudama, kao u vreme Gestapoa

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) saopštio je danas da je odbio "ponudu" Srpske napredne stranke (SNS) da podrži odborničku većinu u Skupštini Kragujevca.
POKS odbio ponudu SNS-a za Kragujevac: Izloženi smo nepristojnim ponudama, kao u vreme Gestapoa
Foto: 021.rs

Iz POKS-a su naveli da su "nepristojne ponude" SNS-a za formiranje lokalne vlasti ranije odbili u Beogradu, Paraćinu, Vranju i drugim mestima. 

"Pre manje od dve godine smo izbačeni iz vlasti od strane naprednjaka u jednom gradu i dve opštine jer ne prihvatamo francusko - nemački sporazum, a sada kada im trebamo za većinu to im ne smeta. Mi nigde ne možemo biti deo većine sa onima koji poklanjaju Albancima teritoriju naše zemlje, de fakto priznajući lažnu državu Кosovo, njene lične karte i registarske tablice", naveo je predsednik POKS-a Vojislav Mihailović. 

On je istakao da su prethodnih nedelja poslanici i odbornici POKS-a širom Srbije izloženi "nepristojnim ponudama, a zatim i najtežim ucenama predstavnika SNS da iznevere narodnu volju i postanu deo vlasti".
 
"Pritisci na naše ljude su dirigivani iz jednog centra, jer im je priča ista u svim gradovima, a to je da naši ljudi sami na papir napišu 'šta im treba' i da će to i dobiti. Kada to odbiju, počinju pretnje i ucene kao u vreme Gestapoa. Oni ne shvataju da mi ne razmišljamo tako i da nismo protiv Srbije, već smo protiv pretvaranja naše države u svojinu jedne stranke i jednog čoveka", zaključio je Mihailović. 
  • Miki

    08.01.2024 18:42
    Hehe
    Pa što ne prijave tužilaštvu , majiću ....
  • Čurug

    08.01.2024 15:28
    Bravo za POKS ! Ništa sa izdajnikom koji je priznao Tablice Kosova, a Srbe prevario i sklonio sa barikada posle kojih su krenula hapšenja i ukinute im tablice !
    POKS kao i sve Desne stranke treba da se pridruže protestima zbog krađe izbora !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.