"Zavetnici su druga opcija birača SNS": Đurđević Stamenkovski o tome da li bi postala naprednjak

Predsednica Srpske stranke Zavetnici Milica Đurđević Stamenkovski prokomentarisala je u emisiji Hit Tvit na TV Pink nedavnu izjavu Aleksandra Vučića o njoj.
"Zavetnici su druga opcija birača SNS": Đurđević Stamenkovski o tome da li bi postala naprednjak
Foto: 021.rs
Na pitanje o pohvali koja je stigla od Vučića, koji je rekao da bi voleo da je vidi u SNS-u, Đurđević Stamenkovski je navela da njegova pohvala i njena ljubazna zahvalnost na to, predstavlja "civilizovanu korespodenciju".
Rekla je da su ankete pokazale da su Zavetnici druga politička opcija birača SNS-a, što ukazuje na političku srodnost, napomenuvši da je 28 procenata takvih SNS birača.
"Mislim da su ti birači vrlo odgovorni prema državi, u SNS koja predstavlja jedan politički konglomerat ima različite političke stavove i struje. Postoje određeni stavovi sa kojima mogu da se složim i nikada to nisam krila. Podržavala sam sve što je bilo dobro i kritikovala sve sa čime se ne slažem", rekla je Đurđević Stamenkovski.
 
Direktno upitana da li bi nekada ušla u SNS, ona je odgovorila "ne, ne".

Komentari 27

  • Maki

    15.01.2024 14:48
    Zaavetnica
    Milica jedna u
    .....SNS.
  • lol

    15.01.2024 14:35
    pa ja mislim da bi vucic menjao i gasica i onu drugu aspidu za micu zavetnicu, razgovetnija je kad govori, cak i kad lupeta ili laze.
  • Marko

    15.01.2024 14:20
    Pa ona ne mora da ulazi u SNS jer je već u SNS-u, samo ne zvanično. Oduvek i bila. Bože, šta je s ovim narodom da se ovako lako manipuliše njime?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.