Veselinović u EP: Neophodna nezavisna međunarodna istraga o izbornoj prevari u Srbiji

Nosilac liste "Srbija protiv nasilja" za beogradske izbore Dobrica Veselinović ocenio je na zatvorenoj sednici Evropskog parlamenta da je neophodna nezavisna međunarodna istraga o izborima u Srbiji.
Veselinović u EP: Neophodna nezavisna međunarodna istraga o izbornoj prevari u Srbiji
Foto: Medija centar Beograd
"Danas smo na zatvorenoj sednci u Evropskom parlamentu ponovili da je neophodna nezavisna međunarodna istraga o izbornoj prevari u Srbiji. Jasno je da se Srbija nalazi u velikoj institucionalnoj, političkoj i društvenoj krizi", napisao je Veselinović na društvenoj mreži Iks (X).
Lista "Srbija protiv nasilja" više puta je protestovala zbog, kako tvrde, nepravilnosti na izborima održanim 17. decembra, zbog čega su od Evropske unije zatražili međunarodnu istragu.
U Evropskom parlamentu ranije ovog meseca vođena je rasprava o srpskim izborima, o kojima bi ta institucija u februaru trebalo da donese rezoluciju.
  • Ala

    25.01.2024 18:59
    Ah, kako je važno šta on misli!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija