Marsenić: Koalicija NADA prihvatiće mandate, vlast kupila odbornika sa Nestorovićeve liste

Potpredsednik Nove demokratske stranke Srbije (Nova DSS) Predrag Marsenić rekao je da će koalicija "NADA" prihvatiti odborničke mandate u Skupštini Beograda.
Marsenić: Koalicija NADA prihvatiće mandate, vlast kupila odbornika sa Nestorovićeve liste
Foto: Pixabay (ilustracija)
Kako je dodao, tek će doneti odluku da li će prisustvovati konstitutivnoj sednici 19. februara.
 
Marsenić je za današnji list "Nova" kazao da će odluku doneti na sednici Glavnog odbora 4. februara, kao i da će razmotriti sve dalje akcije uz saglasnost koalicionih partnera iz Pokreta obnove Kraljevine Srbije (POKS).
"Bliži smo tome da prisustvujemo konstitutivnoj sednici. Čini mi se da bismo tako imali bolji uvid u ono što će se dešavati u sali gde, pre svega, mislim na kupovinu glasova", rekao je on.
 
Marsenić je rekao da ima informaciju da je vlast kupila odbornika i da se radi o nosiocu gradske liste "Mi-glas iz naroda" Aleksandru Jerkoviću, ali da bi voleo da to nije tačno.
Komentarišući gradske izbore za Beograd ocenio je da bi najbolje bilo da se oni ponove.
 
"Očigledno imamo političku tenziju, jasno je da su izbori bili duboko neregularni. Ne mislim da će vlast ikada reći da je varala, ali nadam se da do većine neće doći, te da će biti novih izbora", ocenio je Marsenić.
  • Antun Čupak

    31.01.2024 16:20
    Meni javlja baba Riska da je Đilas dao ponudu,ali je Vučić ponudio realne pare ,a ne one što u stvari ne postoje kod Đilasa!!!!
  • Fića

    31.01.2024 08:59
    "Slučaj Jerković"
    Ako se ispostavi kao tačno, Jerković je završio političku karijeru.
    Pare če se potrošiti, kao i politička budućnost .
    Šta će biti posle toga...?
    Hoće li i on "da radi u Vinoteci" nakon ovoga...?
  • Lukrecije

    30.01.2024 15:46
    Ustav?
    Pa kada vam je (malo)gradjanin vlasnik mandata, jasno je da je svaka trgovina moguca.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

SBB: Oseti slobodu uz EON pakete

SBB kompanija je danas započela novu marketinšku kampanju kojom predstavlja sve prednosti EON paketa, uz koje korisnici imaju jedinstveno iskustvo gledanja televizije, super brz internet i digitalnu f