Đilas traži da RTS u Dnevniku objavi ceo tekst rezolucije Evropskog parlamenta o izborima

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas zatražio je od RTS da u drugom Dnevniku u 19 sati objavi ceo tekst rezolucije o srpskim izborima, za koju je glasalo 90 odsto poslanika EP.
Đilas traži da RTS u Dnevniku objavi ceo tekst rezolucije Evropskog parlamenta o izborima
Foto: 021.rs
"Građani Srbije imaju pravo da znaju šta o izborima u Srbiji i stanju demokratije u našoj zemlji misli cela Evropa. Dužnost Javnog servisa je da im to omogući i da spreči da se laž koju obajvljuju funkcioneri Srpske napredne stranke i njihovi mediji, da je ovo rezolucija protiv Srbije, proširi", naveo je Đilas.
Predsednik SSP je naveo i da u rezoluciji nema nijedne rečenice koja je usmerena protiv Srbije, niti bilo šta čime se zadire u njen suverenitet.
"S obzirom na ogromnu važnost usvajanja ovakve rezolucije, pozivam RTS da u udarnom večernjem terminu organizuje debatu predstavnika najvećih političkih stranaka na ovu temu", dodao je Đilas.
  • SLK

    08.02.2024 18:24
    Ko
    je ovaj?
  • Koja

    08.02.2024 17:54
    Nema
    Šta, mora će m.m.da pozove na ulice i oratorstvom ubedi Srbiju da ga sledi , ili da prepusti lazoviću?
  • Jozef

    08.02.2024 17:53
    Djilas trazi???????? Koga briga za to? I gradjani Srbije traze 619 miliona da Djilas vrati. Pa nesto ne videsmo da je vratio

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija