DS i Zajedno osudili plakate: Samo u državi kojom upravlja mafija se štite oni koji šire mržnju

Stranka Zajedno i Demokratska stranka (DS) najoštrije su danas osudile sadržinu propagandnog materijala koji deli "režimska, kvazipatriotska organizacija Naši".
Zbog panike koja je nastala posle usvajanja rezolucije u Evropskom parlamentu, na više lokacija u Beogradu su lepljeni žuto plavi plakati i deljeni flajeri na kojima su Nebojša Zelenović, Biljana Stojković i naše kolege iz koalicije Srbija protiv nasilja prikazani kako nose nacistička obeležja, navedeno je u saopštenju.
 
"Samo u društvu uređenom po meri Aleksandra Vučića moguće je da jedna organizacija, koja i ne krije da podstiče nacizam i šovinizam, optuži nekog drugog da je kvisling i nacista", saopštili su Zajedno i DS.
Jedino u državi u kojoj nema ni traga od institucija, kako su naveli, moguće je da za najteža krivična dela optužuju oni koji krađom izbora ruše ustavni poredak.
"Samo u državi kojom upravlja mafija, moguće je da policija i tužilaštvo štite one koji šire mržnju", naveli su Stranka Zajedno i DS.
 
Konzervativni pokret Naši saopštio je ranije danas da je u Beogradu izlepio plakate na kojima su likovi lidera opozicije i na kojima piše "kvislinzi".
  • Anonimys

    08.02.2024 22:48
    Anonimys
    sns jeste populistička stranka.Vučić jeste populista. Srbija je u prošlosti imala ratove i po završetku ratova nije bila više stara Srbija.ni stanovništvo nije kao u Staroj Srbiji.

  • 1

    08.02.2024 22:12
    Da
    podsetomo
    Ovi opozicioni mandati u skupštini su pošteno osvojeni
    OVI DRUGI SU UKRADENI
    Ne znamo tačno koja količina je ukradena, možda utvrdi istraga
  • Opozicionista

    08.02.2024 18:56
    Nadam se da ćete o ovome obavestiti poslanike evropskog parlamenta. Tako treba raditi, ne vredi samo osuđivati.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija