Grbović: Izborne nepravilnosti važne za EU, jer "seoba" glasača može postati izvozni brend SNS

Lider Pokreta slobodnih građana (PSG) Pavle Grbović izjavio je da rezolucija Evropskog parlamenta o izborima u Srbiji "vraća poverenje građana u EU".
Grbović: Izborne nepravilnosti važne za EU, jer "seoba" glasača može postati izvozni brend SNS
Foto: 021.rs
"Zašto mi tražimo pomoć EU? Zbog toga što u tim zemljama možemo pronaći primere kako se izboriti sa problemima koje imamo, mi to ne možemo da tražimo od Rusije i Kine, jer one same nemaju slobodne i demokratske izbore", rekao je Grbović u emisiji "Utisak nedelje" na televiziji Nova S.
Evropski parlament je nedavno usvojio Rezoluciju kojom je pozvao na sprovođenje nezavisne međunarodne istrage o neregularnostima na decembarskim parlamentarnim, pokrajinskim i lokalnim izborima u Srbiji.
Grbović, čiji PSG je bio deo izborne koalicije "Srbija protiv nasilja", istakao je da je priča oko izbornih nepravilnosti važna za EU i zbog "mehanizma mobilnih birača", odnosno premeštanja birača iz jedne opštine u drugu.
 
"Taj mehanizam ima potencijal da postane izvozni proizvod Srpske napredne stranke, jer ona ima svoje pipke po okolnim zemljama i podružnice u Crnoj Gori i Republici Srpskoj. To je jedan potencijal koji ima mogućnost da napravi 'bombu' u regionu", zaključio je lider PSG.
  • Antun Čupak

    13.02.2024 07:53
    Dok se cela vlada bavi ozbiljnim poslovima,ovi se bave glupostima!!!
  • Ja

    12.02.2024 12:42
    Ne znam
    Što se ovaj narod uopšte bakće s demokratijom, to je kvantna fizika za nas, i majku bi prodali za fotelju, prodaju se glasovi za 2 crvene, zašto? Ne može žaba što konj može. Po jedan vladar na svakih pola veka i tako dok nas ne bude. Ovi su se baš potrudili da ubrzaju
  • Branko

    12.02.2024 10:46
    Ja ne znam sta sve moze da postane izvozni brend Srbije, ali vas definitivno jeste potkazivanje i opljuvavanje sopstvene drzave po inostranstvu ioptuzivanje bez dokaza.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

SBB: Oseti slobodu uz EON pakete

SBB kompanija je danas započela novu marketinšku kampanju kojom predstavlja sve prednosti EON paketa, uz koje korisnici imaju jedinstveno iskustvo gledanja televizije, super brz internet i digitalnu f