Zajedno: Stojković i Zelenović dobili pretnje smrću, podnećemo krivične prijave

Stranka "Zajedno" je saopštila da su kopredsednici te stranke dobili pretnje smrću i proterivanjem iz zemlje, nakon učestvovanja na sednici Evropskog parlamenta.
Zajedno: Stojković i Zelenović dobili pretnje smrću, podnećemo krivične prijave
Foto: 021.rs
Navode da su Biljana Stojković i Nebojša Zelenović bili deo delegacije "Srbije protiv nasilja" i svojim govorima upoznali su evroparlamentarce sa svim činjenicama krađe izbora od strane vladajuće Srpske napredne stranke.
"Atmosfera nasilja koju kreira upravo onaj koji je pokrao izbore, (predsednik Srbije Aleksandar) Vučić, ovih dana doživljava svoj vrhunac jer je ceo svet upoznat s brutalnim prekrajanjem izborne volje građana. Da nije bilo izborne krađe, politička scena bi bila potpuno drugačija, a SNS bi bila razvlašćena", ocenila je stranka "Zajedno".
Dodaju da će, u saradnji s partnerima, upoznati sve građane Srbije s brutalnom izbornom krađom koju je vlast sprovela na decembraskim izborima i da ih nikakve pretnje neće sprečiti da to učine.
 
"Iako smo svesni toga da je čitav državni aparat pomagao Vučiću u izbornoj krađi i da institucije više ne postoje, ipak ćemo podneti krivične prijave protiv onih koji upućuju pretnje, uvereni da će svi kriminalci biti procesuirani ubrzo, kada oslobodimo državu od najvećih lopova u istoriji koji su vladali na ovim prostorima", piše u saopštenju.
  • Ivica

    13.02.2024 11:40
    Mirko
    Dok je izbornih marifetluka on ne brine za vlast
  • Lenka

    13.02.2024 08:08
    Opa
    A sada veruje državnim institucijama?
    Naravno, samo ukoliko bi presudile da je on u pravu, a u suprotnom, to bi bile urušene institucije sistema.
    Drugim rečima rečeno, država to sam ja, izjavi Zelenović.
  • Mirko

    13.02.2024 07:28
    Rezervna klupa ujka Sema
    Sram Vas bilo, hitno otkriti pocinioce jer tako divnim Vucicevim opozicionarima ste nasli da pretite. Dok je njih on ne mora da brine za svoju vlast.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.