Brnabić o novoj funkciji predsednice Skupštine: Moram mnogo da učim, počinjem od večeras

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić, koju je Predsedništvo Srpske napredne stranke danas kandidovalo za predsednicu Skupštine Srbije, istakla je da će nova funkcija za nju biti veliki izazov.
Brnabić o novoj funkciji predsednice Skupštine: Moram mnogo da učim, počinjem od večeras
Foto: 021.rs
Dodala je da mora mnogo da uči, počevši od večeras, objavljeno je na Instagram stranici SNS.
"Ovo je sada potpuno jedan drugačiji posao i ja počinjem da učim od večeras", rekla je Brnabić novinarima u Bukureštu.
 
 
 
 
Ona je navela da joj je bila najveća čast da bude premijerka i da radi rame uz rame sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.
 
Vučić je pohvalio rad Ane Brnabić i rekao da će ona biti na drugoj po važnosti funkciji u državi i da veruje da će je obavljati na korist građana.
 
"Ana Brnabić je moje najpozitivnije iznenađenje, najviše je napredovala, tako se snažno i hrabro borila. Meni za manje od tri godine ističe mandat, moramo da se naviknemo da smo smenjivi, moramo da promenimo energiju, biće 40-50 odsto novih članova vlade. Ako se dobro pokaže u Skupštini, Ana može da bude i predsednik, nikad se ne zna", istakao je Vučić.
 
Mandatar za sastav nove Vlade Srbije biće predložen za sedam do deset dana, saopštio je Vučić.
 
 
  • Zlateva

    09.03.2024 08:03
    To što si trebala da naučiš, uči se u porodici i do 15 g. života. Zakasnila si dobro.Vređaju nam inteligenciju sa ovom osobom
  • Boro Čorbo

    08.03.2024 11:38
    Meni sva ta ekipa deluje zgužvano, stresirano, nenormalno, pregorelo. Zbog čega im je bitno da sve to tako rade i da sebi rade, valjda znaju stručnjaci. Meni je život, gatantujem, i bolji i sadržajniji i bezbrižniji. Da li ste se izmirili sa efemernom prirodom ljudskog stanja? Da sad umrem, otišao bih kao srećan i zadovoljan čovek koji se naživeo. Izvući iz sebe jedinstvene ideje i kreativno ih uobličiti, to je najveći izazov postojanja. Ta unezverena ekipa, niti čitaju, niti stvaraju muziku, knjige, niti imaju mira. Pasji životi.
  • zzz

    07.03.2024 17:43
    Transformacija
    Od tzv premijerke do tzv predsednice skupštine, a komična, poslušna verglašica uvek.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.