Zavetnici spremni da budu deo SNS vlade: "Državotvorne i ekstremističke snage"

Predsednica Srpske stranke Zavetnici Milica Đurđević Stamenkovski izjavila je da se razgovaralo o učešću te stranke u novoj vladi.
Zavetnici spremni da budu deo SNS vlade: "Državotvorne i ekstremističke snage"
Foto: 021.rs
Ona je napomenula da su Zavetnici spremni da preuzmu odgovornost i pokažu narodu kako sprovode svoj program u delo.
 
"Glasači Zavetnika sigurno nisu glasali da bismo sabotirali državu već da bi joj služili", rekla je Đurđević Stamenkovski za Radio-televiziju Srbije (RTS), u gostovanju sa predsednikom Narodne stranke Vladimirom Gajićem.

Na konstataciju voditelja da je sasvim izvesno da će na beogradskim izborima Zavetnici učestvovati u okviru "Pokreta za narod i državu", Đurđević Stamenkovski je rekla da su razgovori o tome u "nekom finalu".

Ona je navela da sada na političkoj sceni Srbije postoji podela "na državotvorne i ekstremističke snage", naglasivši da će Zavetnici sasvim sigurno biti deo ove prve grupacije.
 
"Pokret za narod i državu nije partijska platforma, nije kao neko novo partijsko ruho, već kao nadpartijski format za očuvanje najvažnijih nacionalnih interesa", rekla je Đurđević Stamenkovski.
  • Banderaš

    07.03.2024 23:13
    Cirkus od države
    Ovde ko nema šta drugo da radi,nudi se da bude ministar, predsednik vlae i odgovoran za državu.
  • Rade

    07.03.2024 19:17
    E Boško al si naseo na priču o kosovu...osim ako i ti nisi njihov pulen kao ova naprednica!
  • Neko

    07.03.2024 19:02
    Preletačica
    Hahahaha znali smo svi,čiji ste!Zavetnici ,zavetnici ccccc

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija