Vučić: Ne družim se sa kriminalcima

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da se ne druži sa kriminalcima.
Vučić: Ne družim se sa kriminalcima
Foto: FoNet (Aleksandar Barda)
On je tako odbacio tvrdnje aktivistkinje za ljudska prava Aide Ćorović, koja je na tribini u Dubrovniku rekla da "Vučić i njegova klika znaju da će biti mrtvi istog trenutka kad padnu s vlasti".
 
"Rekla je da smo pokušali da je kupimo kada joj je moja savetnica ponudila pomoć zbog toga što je kazala da nema od čega da živi. Dakle, to što ćete mene da ubijete, o čemu sanjate već godinama, još niste sproveli u delo, a pobediću vas opet", rekao je Vučić.
"Stvarno mislite da se predsednik Srbije druži sa kriminalcima, iako postoji ogroman broj ljudi koji znaju svaki moj korak. Ja nemam viber, a ne skaj ili nešto drugo, šta vam je ljudi", upitao je Vučić.
 
Vučić je naveo da je njegova savetnica za medije Suzana Vasiljević ponudila pomoć Aidi Ćorović, iako ju je on odvraćao od toga.
"A sada Ćorović kaže da smo hteli da je ućutkamo", rekao je Vučić.
 
Ćorović je na tribini u Dubrovniku rekla da "ih neće ubiti ni ona, ni građani, već kriminalci i mafijaši sa kojima su radili". 
  • zzz

    11.03.2024 14:43
    Šta je istina?
    Vučić: Ne družim se sa kriminalcima

    Ili on bira društvo ili to rade kriminalci.
  • piskaralo

    11.03.2024 12:21
    nastavak izjave
    Ne družim se sa kriminalcima ALI SARADJUJEM...
  • ma da

    11.03.2024 11:09
    i laž je da na inauguraciji predsednika su velja nevolja i ekipa bili angažovani kao obezbedjenje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

SBB: Oseti slobodu uz EON pakete

SBB kompanija je danas započela novu marketinšku kampanju kojom predstavlja sve prednosti EON paketa, uz koje korisnici imaju jedinstveno iskustvo gledanja televizije, super brz internet i digitalnu f