Koalicija NADA ne ide sutra u skupštinu Srbije na konsultacije

Potpredsednik Nove demokratske stranke Srbije (Novi DSS) Predrag Marsenić rekao je da poslanici koalicije "NADA", neće sutra ići na konsultacije u skupštinu Srbije.
Koalicija NADA ne ide sutra u skupštinu Srbije na konsultacije
Foto: 021.rs
Kako je Marsenić rekao za N1, na konsultacije neće ići jer su doneli odluku da njihovi ljudi ne učestvuju u radu skupštinskih tela na potredsedničkim mestima, kao i u radu skupštine na mestima predsednika i zamenika odbora.
"Mi ćemo učestvovati u radu skupštinskih odbora, to je naša dužnost i pravo, ali ne želimo da dajemo naše predstavnike posle svega što se desilo na izborima. Ne bi bilo realno da učestvujemo u takvoj vlasti", rekao je on.
 
Naveo je i da između vlasti i opozicije ne postoji ni minimum komunikacije.
"Bilo koja vrsta komunikacije sa Srpskom naprednom strankom je otežana. U toku je jeziva kampanja protiv nas i (predsednika Novog DSS-a) Miloša Jovanovića, zbog potpisivanja sporazuma sa ProGlas-om i koalicijom 'Srbija protiv nasilja', ali i zbog toga što se u javnosti, u jednom tekstu, pojavila informacija da je Miloš Jovanović najpovoljniji kandidat za gradonačelnika Beograda", ocenio je Marsenić.
 
Dodao je da je to izazvalo veliki strah u redovima SNS i da sada režim i njihovi mediji toliko napadaju koaliciju NADA Jovanovića da je "besmisleno ići na razgovore sa njima".
  • Komšija

    13.03.2024 13:54
    Jadni...
    U Novom Sadu su SNS-u davali podršku i bili kao jedno...sada su im dali članove...zajedno rade definitivno...pa naravno da moraju jedno vreme da glume...
  • zgađen

    13.03.2024 07:03
    Ispravna odluka
    Bilo bi to veliko gubljenje vremena.
  • Analitićni guru

    13.03.2024 05:55
    Zabraniio
    Mašinski mozak hehe

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.