Izabrano i šestoro potpredsednika Skupštine Srbije, Jovanović bacao rolne toalet papira

Poslanici vladajuće većine u Skupštini Srbije izabrali su uz buku i negodovanje opozicije, šestoro potpredsednika narodne skupštine.
Za njihov izbor javno je glasalo 155, a protiv je bilo četvoro poslanika.
 
Novi potpredsednici su Sandra Božić i Marina Raguš iz SNS-a, Snežana Paunović iz SPS-a, Elvira Kovač iz Saveza vojvođanskih Mađara, Edin Đerlek iz Stranke pravde i pomirenja i Jovan Janjić iz "Mi glas iz naroda" koji su zauzeli svoja mesta pored nove predsednice skupštine Ane Brnabić.
Prethodno je Ana Brnabić odbila da dozvoli raspravu o kandidatima, tvrdeći da poslanici koji nisu učestvovali u konsultacijama nemaju pravo da govore.
Nakon glasanja, Brnabić je rekla da su konsultacije trajale tri dana, da su pojedine opozicione grupe učestvovale, dale kanidate i svi predlozi su im uvaženi, a da veći deo nije želeo da razgovara.
 
Za generalnog sekretara imenovan je Srđan Smiljanić koji je i do sada obavljao tu dužnost, a izabrana su i radna tela i članovi parlamentarnih delegacija.
 
Tokom glasanja, poslanik Ekološkog pokreta Aleksandar Jovanović je bacao rolne toalet papira ka klupi u kojoj sedi nova predsednica Skupštine Ana Brnabić.
Izborom Ane Brnabić za predsednicu Skupštine Srbije, odnosno šest potpredsednika i radnih tela, danas je završeno konstituisanje parlamenta u 14. sazivu.
 
Konstitutivna sednica počela je 6. februara.
  • Fića

    22.03.2024 10:21
    "Toalet rolne u toalet skupu"
    Da li su rolne već bile korišćene ili su friške...?!
    Šteta je, ako su nove.
  • Gađali

    21.03.2024 15:23
    Se
    Toalet papirom , ajoj kakvo potcenjivanje svojih glasača
  • Tuti

    20.03.2024 19:52
    Fruti
    Tesko nama sa vama ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

SBB: Oseti slobodu uz EON pakete

SBB kompanija je danas započela novu marketinšku kampanju kojom predstavlja sve prednosti EON paketa, uz koje korisnici imaju jedinstveno iskustvo gledanja televizije, super brz internet i digitalnu f