PSG osudio izjavu Šapića da ProGlas i opozicija "vode proustašku i antisrpsku politiku"

Pokret slobodnih građana (PSG) osudio je izjavu predsednika Privremenog organa Beograda Aleksandra Šapića koji je rekao da "ProGlas reprezentuje proustašku politiku".
Šapić je istovremeno optužio opoziciju da "zastupa antisrpsku, proustašku i secesionističku politiku".

"Aleksandar Šapić je u nedostatku rezultata kao gradonačelnik i katastrofalne situacije u svim segmentima funkcionisanja grada, odlučio da svoju kampanju vodi isključivo na najnižim porivima nacionalizma i napadima na sve građane", istakli su iz PSG.

Navode da je posebno zabrinjavajuće to što Šapić postavlja pitanje da li su zakoni Srbije dobri kad neko može slobodno da priča i ne bude za to sankcionisan.
 
"Ovim jasno pokazuje upravo tendencije ka totalitarnim ideologijama za koje optužuje opoziciju, u kojima se javna reč zabranjuje, a svi koji odbijaju da se povinuju stranci na vlasti su zatvoreni ili prognani", naglasili su iz PSG.
 
PSG smatra da su građani Beograda već dva puta jasno rekli da ne žele da im ovakav čovek bude gradonačelnik, a Srpska napredna stranka na vlasti.
  • Kaja

    03.04.2024 11:22
    Baš
    Ovaj Šapić je jedno veliko razočaranje. Njegovo srbovanje (četništvo) viri iz svake njegove ogavne pretnje.
    Gradonačelnik treba da bude jedna umna osoba, sa finim manirima, da brine o svim ljudima Beograda, ne samo o sebi i svojoj nakaradnoj stranci.
    To ti Šapiću nikada nećeš znati, ni naučiti.
  • Mnogo

    02.04.2024 08:26
    je jadan taj tvoj lični unutrašnji "svet" šapicu, džaba ti imovina i novac stečen na takav način kada si toliko slaba i ogorčena ličnost. Sa takvog puta povratka nema.
  • Perfidna

    02.04.2024 07:58
    opasna
    igra vlasti kroz emotivnu eksploataciju i manipulaciju sopstvenog naroda, vodi u antagonizam, unutrašnji sukob bez razuma i pameti. Cela srbija je na sumanutoj emotivnoj klackalici kojom upravljaju ovakvi ljudi. Put od žrtve do zločinca je kratak a vi ste se preigrali izigravajuci žrtvu. Zna se da nelečena žrtva preuzima ulogu nasilnika tako da postaje još gori i svirepiji nasilnik. Slab si ti kapacitet šapicu da bi mogao da shvatiš koju opasnu igru igraš.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija