Majka nestale devojčice: Odgovorićemo na brojne nebuloze kada se sve završi, policiji svaka čast

Majka nestale devojčice Danke Ilić, Ivana, poručila je da će odgovoriti na sve "nebuloze" kada se potraga za njenom ćerkom završi.
Tabloidi su danas objavili da je majka na internetu pretraživala granični prelaz sa Rumunijom, što je Ministarstvo unutrašnjih poslova demantovalo. 
 
Kako je navela za Nova.rs, ona i njen suprug se svaki dan bore kako bi im se dete što pre vratilo kući, ali ukazuje na to da se o njoj već danima objavljuju "brojne nebuloze".

"Držimo se koliko možemo, samo da se Danka što pre pronađe. Čekamo da se sve ovo završi, nadamo se najboljem, a onda ćemo se suprug i ja oglasiti javno, i odgovoriti na sve uvrede, prozivke, nebuloze. Zato se mi ne oglašavamo. Bole me sve te spekulacije, bacanje krivice na mene i supruga", navela je majka nestale devojčice.

Ona je prokomentarisala i snimak iz Beča na kom se navodno vidi njeno dete. 
 
"Snimak sam pogledala, ali zbog toka istrage ne smem da komentarišem. Policiji svaka čast, ljudi ne spavaju, danonoćno traže. Nadam se da ćemo što pre zagrliti naše dete", poručila je Ivana Ilić za Nova.rs.
 
Za dvogodišnjom devojčicom se traga već osam dana. Reagovao je Interpol, kao i austrijska policija.
 
Portparol bečke policije Markus Ditrih izjavio je da je problem način na koji je video došao do policije i da je zbog toga izgubljeno dosta vremena.
Majorka policije Bojana Otović Pjanović rekla je za RTS da ne može da govori o konkretnim podacima iz istrage nestanka Danke Ilić, kao ni o osumnjičenima, ali ističe da je potraga neprestana.
 
"Rade se provere svih mogućih činjenica i okolnosti. Sva lica koja se mogu dovesti u bilo kakvu vezu sa navedenim događajima se proveravaju. Kao što je inače policijska praksa onog trenutka kada se prijavi nestanak deteta, prve mere i radnje koje se preduzimaju odnose se pre svega na obilazak i pretragu terena u najbližem krugu mesta događaja", navela je Otović Pjanović.
  • John

    02.04.2024 18:08
    @Koja

    Verovatno čast na tome što uopšte nešto i rade.
    Pre dve nedelje nestala je u Beogradu devojka koja ima bipolarni poremećaj. Niko je nije video. Porodica prijavila nestanak, rekli im da oni ne mogu da im pomognu, da su slobodni da je traže sami...

    @NS
    Zato što je najlakša meta. Ne može ni da se brani, niti da odgovori na optužbe. Na njoj mogu da leče frustracije, iskaljuju bes, konstruišu teorije zavere, izigravaju Šerloka Holmsa... A najlepše urednicima medija (pogotovo "medija"). Što bombastičniji naslov, što veći font, što više reči "EVO, POGLEDAJTE, OVO..." to više klikova na sajtu...
  • Koja

    02.04.2024 16:31
    Koja
    Čast na čemu? Nemogu pronaći dete koje nema jos dve godine…meni ovde nesto nije u redu.
  • Bobinka

    02.04.2024 15:37
    Danka ilic
    Sram bilo takvih komentara.roditeljima je pretesko a vi u sve umesali politiku i vlast.oustite policiju da radi svoj posao i rade ga savesno i temeljito

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.