Šapić najavio inicijativu: Da Kuća cveća postane muzej srpske istorije, a Tito vrati u Kumrovec

Predsednik Privremenog organa grada Beograda Aleksandar Šapić najavio je da će pokrenuti inicijativu da Kuća cveća, odnosno Muzej istorije Jugoslavije, postane Muzej srpske istorije.
Takođe, inicijativa će biti i da se Josip Broz Tito koji počiva u njoj vrati u Kumrovec.
Šapić je rekao da u tom muzeju treba da počivaju ljudi koji su nas, kako je naveo, zaista branili - Stepa Stepanović, Živojin Mišić, Radomir Putnik i ostali.
On je dodao i da mu kada pomene Dragoljuba Mihajlovića koji je, kako je rekao, "jedan od naših najodlikovanijih oficira koji je branio Srbiju u Balkanskim ratovima i u Prvom svetskom ratu od Austrougara", a u Drugom svetskom ratu protiv nacista, "skaču na glavu Titovi Jugosloveni".
 
"Branio nas je i od onoga od kog smo napravili mit, od Josipa Broza, koji je bio austrougarski kaplar i kao takav pucao po nama", rekao je Šapić.

Komentari 185

  • Martin

    21.04.2024 15:26
    Tito
    Gospodine sapicu da li vi imate neki licni nesporazum sa drugom titom ...meni se cini da je tako ...a Mozda je problem u vama ...u svakom slucaju nije sramota potraziti pomoc...strucnu...veliki pozdrav ....I svako dobro...
  • Igor

    06.04.2024 18:33
    Sapic ce da vrati Tita "gde mu je mesto" Evo vristim od smehaaaaa
  • Proleter

    06.04.2024 16:00
    To što je gangula predložio je ideja šešelja i radikala. Pa morao je prvo da konsultuje vučića i šešelja. Pa će rejting da odluči šta dalje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

SBB: Oseti slobodu uz EON pakete

SBB kompanija je danas započela novu marketinšku kampanju kojom predstavlja sve prednosti EON paketa, uz koje korisnici imaju jedinstveno iskustvo gledanja televizije, super brz internet i digitalnu f