POKS: Zakonom predvideti proveru psihofizičkih sposobnosti predsednika i funkcionera

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) će predložiti zakon u Skupštini Srbije, obavezne godišnje provere psiho-fizičkih sposobnosti najviših državnih funkcionera.
POKS: Zakonom predvideti proveru psihofizičkih sposobnosti predsednika i funkcionera
Foto: 021.rs
Taj zakon bi, kako su najavili, obuhvatio predsednika, premijera i predsednika Skupštine.
 
Narodni poslanik Vladimir Đorđević kaže da su na ideju došli nakon izjave predsednika Aleksandra Vučića da će do 2027. godine nad Beogradom leteti taksi automobili, prvi u Evropi i svetu.
Kako objašnjava, najviši državni funkcioneri bi bili u obavezi da se podvrgnu redovnom godišnjem pregledu psihofizičkih sposobnosti. 
 
Taj zakon se ne bi odnosio samo na sadašnje funkcionere, već i na sve buduće, kao preduslov za njihov izbor. 

"Najava letećih automobila u Beogradu, uznemirila je javnost i otvorila diskusiju da bi to moglo rešiti i problem parkiranja u glavnom gradu, naročito na objektima gde su ravni krovovi. To bi značilo da bi metro koji funkcioniše u Beogradu već godinama, jer je isto ovako predsednik obećao njegov završetak i otvaranje za 2022. godinu trebalo zatvoriti, jer sa letećim automobilima nema više potrebe za njegovim radom. Od predsednikovih obećanja, izmišljotina i praznih priča koje se brzo zaboravljaju, svima je jasno da je jedino moguće da automobili lete u vazduh zbog sve veće stope kriminala u našoj prestonici", zaključio je Đorđević.

  • Agamemnon

    06.04.2024 07:06
    Jel
    Prolaziš test ako si za kralja ? Ili tih 1 % ipak ne bi proßlo ?
  • A

    05.04.2024 17:56
    A
    A ko ce biti Vlast onda?
  • Samo

    05.04.2024 16:50
    što eksperti za mentalno zdravlje treba da budu svetski a ne srpski stručnjaci. Jedino tako se može dobiti validna dijagnoza za srpske funkcionere.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.