Posekao tuđa stabla, pretio vlasniku, vozio pijan i bez vozačke, vređao policiju...

Prijepoljska policija uhapsila je V. V. (29) iz Nove Varoši zbog sumnje da je ovog meseca bez odobrenja u privatnom posedu bespravno odsekao 28 stabala smrče.
Posekao tuđa stabla, pretio vlasniku, vozio pijan i bez vozačke, vređao policiju...
Foto: Pixabay
On ih je potom prevezao u pilanu u blizini Nove Varoši, saopštila je danas policijska uprava te opštine.
 
Takođe, on se sumnjiči da je za vreme policijskog uviđaja otišao do kuće rodbine oštećenog na čijem posedu je posekao stabla i pretio im, nakon čega se udaljio.
Osumnjičeni je potom zatečen na putu Jasenovo - Ljubiš kako u vreme trajanja isključenja iz saobraćaja, bez vozačke dozvole, upravlja neregistrovanim motornim vozilom.
 
Nakon što su ga policajci upozorili da će biti upotrebljena sredstva vezivanja, osumnjičeni je pregledan, ali je tom prilikom vređao policiju.
Potom je alkotestiranjem utvrđeno da je upravljao traktorom sa 1,76 promila alkohola u organizmu, nakon čega je zadržan.
 
Nakon što je saobraćajna policija utvrdila da ga je u protekle dve godine prekršajni sud dva puta pravosnažno osudio zbog težih prekršaja, od njega je oduzeto vozilo.
 
U saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Prijepolju, osumnjičenom je nakon isteka zadržavanja do 12 časova određeno zadržavanje do 48 časova, i on će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužilaštvu.
  • Drazo

    10.04.2024 14:01
    Daaaj
    Ovaj nece stati dok ne ubije nekog
  • pera

    10.04.2024 13:14
    ..
    Ali ce ga puste i odbace prijave jer je mu je striko neko mudo u SNS.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija