Lazović: Nećemo da prepustimo bez borbe sudbinu Beograda i drugih gradova

Radomir Lazović iz Zeleno-levog fronta navodi da je na sastanku koalicije "Srbija protiv nasilja" utvrđen većinski stav da se učestvuje na beogradskim i lokalnim izborima.
Lazović: Nećemo da prepustimo bez borbe sudbinu Beograda i drugih gradova
Foto: 021.rs
Kako dodaje, većinski stav je da se SNS-u ne prepušta bez borbe sudbina Beograda i drugih gradova.
"Svesni smo da izborni uslovi nisu dobri i da SNS nema nameru da odustane od malverzacija, ali smo uspeli da ih nateramo da ustuknu i prvo ponove pokradene izbore, a zatim i naprave ustupke. Borba za izborne uslove tek predstoji, ali mi nemamo ni pravo ni želju da SNS-u prepuštamo bilo šta", rekao je Lazović. 
Kako kaže "SNS nikada neće dati fer i poštene izbore, ali ni mi nikada nećemo odustati od borbe". 
 
"Žao nam je što su tri organizacije odlučile da ne poštuju odluku većine i odlučile su da deo izbora bojkotuju uprkos našoj želji da ovu borbu vodimo zajedno. Bez obzira na to, ostajemo otvoreni za dalju saradnju i pozivamo ih da zbog teške situacije ne odustaju, već da nam se pridruže u borbi", naveo je Lazović.
  • Pero

    20.04.2024 13:22
    Koliko ćete procenata uzeti Vučiću? Bez kompletne ujedinjene opozicije nema šanse za pobedu u BGu, a još manje u manjim mestima. Da li ste baš toliko naivni ili je u pitanju lični interes?
  • Koja

    20.04.2024 09:46
    Ako
    Ste vi alternativa , juju paja patak bi bio bolji
  • Zare

    20.04.2024 08:47
    U sto vecem broju izaci na izbore i naterati ih da jos otvorenije manipulisu, kako bi se znalo skim narod Srbije ima posla. Njih je samo jedna trecina dobro organizovanih a mozda i manje, nista vise.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.