MUP povodom smrti brata osumnjičenog za ubistvo male Danke: Utvrđuju se činjenice i okolnosti

MUP se oglasio u vezi sa slučajem smrti brata osumnjičenog za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić.
MUP povodom smrti brata osumnjičenog za ubistvo male Danke: Utvrđuju se činjenice i okolnosti
Foto: 021.rs
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora unutrašnje kontrole, po nalogu Višeg javnog tužilaštva prikupljaju informacije i utvrđuju činjenice i okolnosti pod kojim je u Policijskoj upravi u Boru preminuo D. D. osumnjičen u slučaju ubistva male Danke, saopštio je MUP.
Policijski službenici tokom navedenog postupka, postupaju u potpunosti u skladu sa zakonom i svojim ovlašćenjima, dodaju u saopštenju.
Kako kažu, ukoliko bude ustanovljeno da je bilo zloupotreba i prekoračenja ovlašćenja prilikom postupanja prema preminulim D. D, Sektor unutrašnje kontrole pokrenuće odgovarajuće zakonske mere protiv onih koji su prekršili zakon i policijsku etiku, a javnost će o tome biti blagovremeno obaveštena.
 
Kako je saopšteno, naslovi koji su se pojavili u pojedinim tabloidima su tendenciozni i netačni i imaju za cilj vršenje pritiska na pripadnike MUP-a koji svoj posao rade profesionalno i u skladu sa zakonom.
  • Naša

    12.05.2024 08:35
    Milicija
    Da li ste primetili koliko botova u ovim komentari a negira istinu.
  • Dule

    11.05.2024 13:13
    Policija radi krivicna dela i onda nema ko da ih uhvati.Jel sami sebe nece da hapse..Mora se napraviti neka policija i tuzilastvo koje ce se baviti samo sa policijom i koje ce moci da hapse i istrazuju policajce.
  • Za Ns

    11.05.2024 12:45
    Nisu
    Ubili svedoka saradnika, već potpuno nedužnog čoveka
    Za osumnjičene nema nikakvih dokaza da su počinili zločin, tragova jadnog deteta nema
    Ali je neosporno da su mnogi zvaničnici MUPa i ministarstva pa i sam predsednik optužili ljude u svojim izjavama na osnovu lažnih dokaza i nikome ne pada na pamet da kaže snosim odgovornost, nosim na duši nedužan život

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija