Šapić o bacanju telefona: Bio sam maksimalno tolerantan, batina ima dva kraja

Predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić izjavio je povodom incidenta na Savskom keju u kojem je bacio telefon jednog aktiviste, "da je je bio maksimalno tolerantan".
On je naveo da "nije ni ton povisio, već je reagovao tek kada mu nisu dozvolili da se slobodno kreće".
 
"Uvek ću braniti svoju kuću, svoju porodicu i prijatelje, jer onaj koji nije spreman da ih brani taj sutra nije spreman da brani ni svoj narod", izjavio je Šapić, preneo je Beoinfo.
Rekao je "da će stati u odbranu svakog ko pripada njegovom narodu i gradu i ko je na bilo koji način ugrožen, jer to je pre svega ljudski, hrišćanski, zatim je srpski i na kraju je muški“.
 
Šapić je naveo i "da je važno da se uvek kaže istina".
"Nikada nikog nisam prvi napao i uvek nastojim da se ponašam maksimalno pristojno i civilizovano", rekao je Šapić za TV Informer.
 
 
On je apelovao na to "da se svaka vrsta političke borbe ne svodi na takve situacije, jer batina ima dva kraja i kada nekoga napadate morate da budete spremni da će taj neko i da se brani“.
 
"Naravno da mi koji se nalazimo na odgovornim mestima moramo da imamo mnogo viši prag tolerancije, ja mislim da sam ja to i pokazao, ali za sve postoji granica, a ona je u ovom trenutku bila pređena“, rekao je Šapić.
  • Podrska Sapicu

    12.05.2024 12:49
    ....nastavak komentara...
    ... istina, izgleda da je gospodin sa snimka samo hteo nesto dodatno da pita Sapica, ali svejedno, to se ne radi tako... da mu tako preprecavas put, i kao "Odgovori ili... !!!" .... strasno... potpuno odsustvo elementarnog ponasanja...
  • Maja

    12.05.2024 12:23
    botičići
    Zanimljivo je koliko malečni botovi vole ovaj portal. Po njihovim glasovima se jasno vidi da sns podržava nasilje, ugnjetavanje i mržnju.
    Aca bivši nema živaca, jer vidi da nikako ne može da dobije Beograd. Ni dovlačenjem ljudi sa strane, ni ucenama, ni kupivinom glasova.
  • Ulična jurnjava

    12.05.2024 07:15
    SM SF
    Ionako je zadio na nevolji naroda, njemu je normalno da uništava tuđu imovinu. Naravno kada se zapuca drugovi članovi će biti jako daleko od fronta na sigurnom a šapićeva, vulinova, gašićeva deca u luksuzu van granica naše zemlje dok će naša deca služiti ka meso za žrtvovanje! U pravu je gangula kada kaže da batina ima dva kraja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.