Klačar: Šanse za pobedu opozicije na izborima u Beogradu manje nego u decembru

Izvršni direktor Centra za slobodne izbore i demokratiju (CeSid) Bojan Klačar ocenio je danas da su šanse opozicije da pobedi na predstojećim lokalnim izborima u Beogradu manje nego u decembru 2023.
Klačar je za Blic kazao da opozicione stranke od 2012. godine nisu uspele da na izborima pobede Srpsku naprednu stranku i da bi zato svaka pobeda na lokalu bila važna.
"Bilo bi važno za nju (opoziciju) da dođe do promene vlasti makar u pojedinim opštinama u Beogradu. Svakako su za to manje šanse nego u decembru (...) Biće važno koliko će 'Kreni-promeni' i 'Biram borbu' biti uspešni u mobilizaciji birača", naveo je Klačar.
Prema njegovim rečima, i vlast i opozicija su zatajili kada je reč o predizbornoj kampanji, jer nisu dovoljno vidljivi i aktivni.
  • Giga

    13.05.2024 19:37
    Svima je jasno da je djilas vučićević satelit
  • Бата

    12.05.2024 11:41
    Бата
    Слажем се исто је у НС. Али изаћи ћемо и гласати против АВ и СНС без било какве еуфорије и сл. Онда гледамо шта даље јер све ово од 2023 до распада баца огромну сумњу на део Опозиције.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

SBB: Oseti slobodu uz EON pakete

SBB kompanija je danas započela novu marketinšku kampanju kojom predstavlja sve prednosti EON paketa, uz koje korisnici imaju jedinstveno iskustvo gledanja televizije, super brz internet i digitalnu f