VIDEO: Na Kosovu zaplenjeno 12 kamiona i oružje koji se dovode u vezu sa Radoičićem i barikadama

Kosovski ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da je Kosovska policija zaplenila novu količinu naoružanja na severu, kod Rudara na teritoriji opštine Zvečan.
Direktor Kosovske policije za region Sever Veton Eljšani objavio je da su u Zubinom zaplenili šest kamiona koji se dovode u vezu s prošlogodišnjim barikadama.
 
"Iskorenjujemo zločinačke ostatke Milana Radoičića sa severa naše zemlje", rekao je Svečlja u severnom delu Kosovske Mitrovice, gde je u policijskoj stanici zajedno sa direktorom KP pokazao zaplenjeno naoružanje, municiju i drugu opremu, objavio je portal KoSSev.
Istovremeno, direktor Kosovske policije za region Sever Veton Eljšani izjavio je da je Kosovska policija danas u Zubinom Potoku zaplenila šest kamiona za koje sumnja da su korišćeni tokom organizovanja barikada 2022. godine.
"Mi smo tokom današnjeg dana zaplenili šest kamiona u Zubinom Potoku, za koje sumnjamo da su korišćeni tokom blokada 2022. godine. Prethodna tri, četiri dana smo zaplenili još šest kamiona, isto u Zubinom Potoku. Ukupno je pod istom sumnjom zaplenjeno 12 kamiona", rekao je Eljšani za Kosovo onlajn.
 
On je naveo da je situacija na severu "mirna, ali delikatna".
 
  • Djeno

    17.05.2024 15:58
    No commnet
    Kad vidim.kakve nebuloze pojedini pisu komentare kao da ih je kurti pisao
  • frenki

    16.05.2024 16:06
    Nisi upoznao Radojičića
    Nisi upoznao tu Srbendu tog Radojičića ,da si ga samo uživo video upiškio bi se u gaćice, neznate vi sta je Patrota..On je Patriota on ga i čuva dan danas to Kosovo ,.glupanderi jedni pojma nemate samo blebećete
  • Jovance

    15.05.2024 20:54
    Pronasli
    Za neki dan ce pronaci i ATOMSKU BOMBU, samo budala moze da poveruje u ovu šiptarsku laz, a i od onog Kurtona, koji je bas mastovit u lazima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Da li Vučić ide na samit BRIKS-a?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će najkasnije do 21. oktobra obavestiti javnost da li će prihvatiti poziv Vladimira Putina da učestvuje u radu samita zemalja BRIKS-a.