Đilas: Opozicija da povuče svoje izborne liste

Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas pozvao je opoziciju da povuče svoje liste za lokalne izbore 2. juna, jer je jasno "da ne postoje ni minimalni uslovi za održavanje legalnih izbora".
Đilas: Opozicija da povuče svoje izborne liste
Foto: 021.rs
Đilas je za Nova.rs naglasio da opozicione stranke, umesto komentarisanja dešavanja u vezi sa izbornim listama, treba da pokažu razum i odgovornost prema građanima.
 
"Ostavimo usamljene Vučićevu i Nestorovićevu listu - takve izbore niko ne može priznati. Izborimo se za Beograd i ostale gradove u Srbiji, boreći se za izborne uslove za sve buduće izbore i zbog svih budućih generacija. Uklonimo međusobne barijere i sujete i ostvarimo istorijsku pobedu koja će značiti kraj Vučićeve vlasti", naveo je Đilas.
U utorak je opštinska izborna komisija na Novom Beogradu preinačila prvobitnu odluku kojom je odlučeno da se odbije lista "Biramo Novi Beograd", nakon što je 12. maja donela rešenje kojim je odbijeno proglašenje te izborne liste.
Istovremeno, povučeni su prigovori na predate opozicione liste na Vračaru i Starom Gradu.
 
Kandidat za gradonačelnika "Kreni-promeni" Savo Manojlović izjavio je u utorak da će se povući sa izbora i organizovati blokadu 2. juna ukoliko izborne komisije ne prihvate njegovu listu i listu "Biramo Beograd" u svim opštinama. 
  • Srbin

    15.05.2024 22:03
    Parice
    Djilas, ajd daj bar jednu hiljadarku(e) da ne izlazim na glasanje- imas ti nafatirao si se .Boli tebe ona stvar za mene!
  • milicica

    15.05.2024 14:43
    mozda se
    zbilja i ujedine istinski i dogovore ako ih ostavis na miru i povuces se kao sto bi castan covek i uradio
  • Неко тамо

    15.05.2024 13:07
    Излази, бојкотуј, излази, бојкотуј... ајде бре докле ћеш више да нас фарбаш? Час цичиш како вас краду на изборима, а после кукаш како ИПАК треба изаћи на изборе и да бојкот није паметан.
    Вучић стварно не може да пожели бољу опозицију од тебе, јадан си.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

SBB: Oseti slobodu uz EON pakete

SBB kompanija je danas započela novu marketinšku kampanju kojom predstavlja sve prednosti EON paketa, uz koje korisnici imaju jedinstveno iskustvo gledanja televizije, super brz internet i digitalnu f