Krivična prijava protiv učenika osumnjičenog da je teško povredio nastavnika na Gimnazijadi

Beogradska policija će u saradnji sa Odeljenjem za maloletnike Višeg javnog tužilaštva, podneti krivičnu prijavu protiv sedamnaestogodišnjaka.
Krivična prijava protiv učenika osumnjičenog da je teško povredio nastavnika na Gimnazijadi
Foto: 021.rs
Sumnja se da je on izvršio krivično delo teška telesna povreda iz nehata.
Kako je saopšteno iz MUP-a, on se sumnjiči da je juče, za vreme održavanja manifestacije "Gimnazijada", zadao udarac u glavu profesoru jedne beogradske gimnazije, nanevši mu teške telesne povrede.
Podsetimo, na fudbalskoj utakmici, u okviru sportskog i humanitarnog turnira "Gimnazijada", dogodio incident u kojem je profesor te škole, u pokušaju da razdvoji učenike, zadobio teške telesne povrede.
 
Unija sindikata prosvetnih radnika Srbije (USPRS) najavila je protest za četvrtak, 16. maj u podne ispred Skupštine Srbije zbog porasta nasilja u školama, naročito prema nastavnicima.
  • Sloba53

    16.05.2024 11:56
    Promašio protivnika , pa udario profesora ! ?
    Pa gospodo tužioci i u tom slučaju radi se o eventualnom umišljaju .
  • Dr. Mr.

    16.05.2024 06:04
    Iz nehata?
    Ako je iz nehata udario profesora onda je u redu da mu se taj profesor izvini što ga je ovaj udario.
  • Antuntun

    15.05.2024 23:39
    Nehat? Šta, kao slučajno ga je udario? Okliznuo se na koru od banane i slučajno mu zabio pesnicu u glavu? Čiji li je sin, da mi je znati?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.