Gajić: Zahtevaću da budem gradonačelnik ako od Narodne stranke bude zavisila vlast u Beogradu

Predsednik Narodne stranke i kandidat za gradonačelnika Beograda koalicije "Narodna lista - ključ za pobedu" Vladimir Gajić izjavio je da će posle izbora 2. juna zahtevati da bude gradonačelnik.
Gajić: Zahtevaću da budem gradonačelnik ako od Narodne stranke bude zavisila vlast u Beogradu
Foto: 021.rs
To će tražiti ako od odbornika te liste bude zavisila većina za formiranje vlasti u glavnom gradu.
 
Kako je saopšteno iz Narodne stranke, Gajić je za televiziju Kurir izjavio da smatra da je "daleko bolji kandidat za gradonačelnika od ostalih kandidata iz većih opozicionih grupacija".
"Prvenstveno mislim na Sava Manojlovića i Dobricu Veselinovića. Mislim da su daleko više na mojoj strani iskustvo, profesionalno znanje, politička zrelost i kompetencije", rekao je Gajić.
 
Gajić je naveo da Narodna stranka "sada daleko bolje stoji nego u decembru", i da će na lokalnim izborima 2. juna postići "veoma dobar rezultat u mnogim gradovima i opštinama u Srbiji".
On je rekao da je opozicija imala "u džepu pobedu" u centralnim beogradskim opštinama, ali da je ta pobeda dovedena u pitanje bojkotom izbora nekih opozicionih stranaka.
 
"Opozicija će svakako biti u boljoj poziciji za četiri godine, odnosno na prvim sledećim republičkim i predsedničkim izborima, jer će biti zastupljena u svim lokalnim samoupravama u kojima će izaći na izbore 2. juna, što znači da će imati uvid u birački spisak i imaće iskustvo i bolju priliku", rekao je Gajić.
 
Gajić je naveo da mediji igraju veliku ulogu u stvaranju konfuzije kod birača.
 
"Mislim na sve medije bez razlike, i na provladine televizije sa nacionalnim frekvencijama i na kablovske televizije od kojih su neke naklonjene vlasti i a neke opoziciji. U Srbiji ne postoje slobodni mediji, nego sredstva za propagandu. Reč je o svetskom trendu da se ljudi drže pod propagandnom psihozom kako ne bi mogli da biraju ono što je u njihovom interesu", zaključio je Gajić.
  • Milorad

    18.05.2024 23:54
    Da
    Ja zahtevam da budem gradonačeönik i to odmah,zašto ne ??
  • Glasač Pera

    18.05.2024 14:48
    Veseljak ?
    "..ako od Narodne stranke bude zavisila vlast u Beogradu .."
    - Ne brini prijatelju, to se nikad neće dogoditi. Proći ćete kao i u decembru ...
  • Dino Dinoni

    18.05.2024 12:31
    Usta moja hvalite me!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija