Vučić: Atentator na Fica osnivao organizaciju "Slovačka protiv nasilja"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je atentator na slovačkog premijera Roberta Fica "osnivao organizaciju Slovačka protiv nasilja".
Vučić: Atentator na Fica osnivao organizaciju "Slovačka protiv nasilja"
Foto: 021.rs
"Interesantna je ta priča, to protiv nasilja. Znate li koju je organizaciju osnivao ovaj što je upucao premijera Fica? Slovačka protiv nasilja. Sve slučajno", kazao je Vučić na TV Pink.
 
Na pitanje da li se boji za svoju bezbednost u Srbiji, rekao je da su to "besmislice".
 
"Ne bojim se ni u Njujorku, a ne u Srbiji", poručio je Vučić.
On je ponovo komentarisao snimke izjava opozicionih lidera i ponovio da "opoziciju finansiraju iz stranih zemalja sa ciljem da sruše samostalnu i nezavisnu Srbiju".
 
"Lokalni izbori su važni, kanalizacija ja važna i to konačno rešavamo, putevi, nikad ih nismo više gradili, ali je to nije samo pitanje lokalnih izbora, cilj je da sruše samostalnu i nezavisnu Srbiju", rekao je Vučić.
Komentarišući izjavu Sava Manojlovića iz pokreta Kreni-promeni da Vučića vidi u zatvoru, a Dačića kao svedoka saradnika, Vučić je rekao da je njihov jedini program "Vučić će u zatvor".
 
"Sava mi je žao, on je inače praznjikav, ali ljudi će to da vide", rekao je.
 
Vučić je više puta ponovio da ne želi da komentariše, ali je kritikovao i izjave stare i više meseci, pa i više godina.
 
Posle prošlogodišnje izjave doktora Branimira Nestorovića rekao je da je važno u državi da se se zna ko odlučuje i ko snosi odgovornost, ali njega nije kritikovao.
  • Zlateva

    19.05.2024 16:46
    Klasičan manipulator. Bljak!
  • skep

    19.05.2024 15:08
    Na Orbanovoj državnoj televiziji pričaju o vezama atentatora sa mađarskom opozicijom... Uče jedni od drugih...
  • Steva

    19.05.2024 14:28
    oj srrbijo med šljivama
    "Ne bojim se ni u Njujorku, a ne u Srbiji", poručio je Vučić.

    Ne bojiš se ti ni Boga nesretniče,jer da se bojiš nebi besomučno i neprkidno lagao ovaj narod i uvlačio ga u dužničko ropstvo,sram da te bude.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.