Na putevima u Srbiji za 12 sati poginulo pet osoba

Na putevima Srbije se za 12 sati, od subote uveče do nedelje ujutro, dogodilo devet udesa u kojima je pet osoba poginulo, a 11 povređeno.
Na putevima u Srbiji za 12 sati poginulo pet osoba
Foto: Pixabay

MUP apeluje da svi učesnici u saobraćaju poštuju saobraćajne propise i poziva na poseban oprez.

S obzirom da su u dva udesa u kojima je bilo poginulih učestvovali vozači sa probnom vozačkom dozvolom, iz MUP-a posebno apeluju na mlade i neiskusne vozače.
Najavljeno je da će saobraćajna policija do kraja vikenda pojačati prisustvo i kontrolu.
  • Rade

    19.05.2024 15:46
    Vrlo jednostavno nula procenata alkohola za pijane dvadeset puta skuplje kazne za bahate društveno koristan rad skupljanje pikavaca u centru grada zatvarati auto škole čiji vozači prave velike prekršaje i sve se polako dovodi u red
  • Realista

    19.05.2024 14:52
    jedino rešenje
    Treba poskupiti polaganje vozačkog ispita, to je jedini način da se ti vozači, koji već imaju dozvole, nauče pameti i ne ginu!
  • Aleksandar

    19.05.2024 14:41
    Strašno
    Vožači prvo treba da shvate da mobilni u ruci i volan ne idu zajedno, sve ovo sto se dogadja je javasluk i obezbredjivanje svega u zadnjih 30godina.Bitno da je obuka za auto 80.000din a kandidat položi čak i ako mu se ugasi auto...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.