Manojlović: Vučić da izađe na TV duel i kaže zašto je davao srpski novac Klintonu i Bleru

Kandidat pokreta "Kreni-promeni" za gradonačelnika Beograda Savo Manojlović pozvao je Aleksandra Vučića da kandidata liste oko SNS Aleksandra Šapića "pusti sa rezervne klupe da izađe na TV duel".
U objavi na društvenoj mreži Iks Manojlović je pozvao Vučića da "manje koristi veštačku inteligenciju na TV Pink", a da ima "više poverenja u prirodnu inteligenciju i Aleksandra Šapića".
"Pustite Aleksandra Šapića sa rezervne klupe da izađe na TV duel ako želite da ga zaista kandidujete da vodi Beograd. Ako to ne smete da učinite, izađite Vi na taj duel, taman da odgovorite zašto ste srpski novac davali (Bilu) Klintonu i (Toniju) Bleru, koji su bombardovali Beograd i Srbiju", rekao je Manojlović.
Predsednik Srbije je ranije danas, u gostovanju na TV Pink, komentarisao spotove te televizije o opozicionim političarima, u kojima je korišćena veštačka inteligencija.    
 
"Sava (Manojlovića) mi je žao, on je inače praznjikav, ali ljudi će to da vide", rekao je Vučić i naveo da "oduševljenje onih koji promene izbor traje nekoliko meseci pa prođe".
  • Pančevac

    20.05.2024 21:03
    Zna se odgovor
    I ja bih voleo da čujem odgovor, pa da vidim da li laže
  • Željko

    20.05.2024 11:18
    Tulipan
    Dok je ovakvih jadnika,nas predsednik može mirno da spava ... Živela Republika Srpska i do nezavisnosti !!!
  • Dr Miggyy

    20.05.2024 09:09
    Kako se bira neprijatelj
    Gospodin ΛV u funkciji predsednika sada ne zna šta će sa sobom i tako zvanim njegovim prijateljima. Njegovi prijatelji: Klintona najvećeg našeg zločinca posetio u SAD pre desetak godina grlio se i poklonio njegovoj ženi Hilari Klinton tri miliona dolara za predsedničku predizbornu kampanju, ali pobedio je Tramp. Toni Bler drugi zločinac nad nama je postavljen za ličnog savetnika ΛV, njegova supruga je postavljena za našu advokaticu. Ovaj odnos prema našim zločincima sada mu se obija o glavi, pardon o glavi naroda Srbije. Pored svih nebuloza, želim da se rezolucija o Srebrenici ne usvoji blagodareći pravih prijatelja, a ne pogrešno izabranih tzv prijatelja koji najmanje poštuju međunarodno pravo i srpskog naroda.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.