Tužilac Stefanović: Biće identifikovani i procesuirani svi koji prete Vučiću

Glavni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Nenad Stefanović izjavio je da su nedopustive pretnje smrću i uvrede koje su upućene predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.
Stefanović je za Tanjug rekao da će biti identifikovana i procesuirana sva lica koja su na ovaj način ugrozila sigurnost predsednika.
On je dodao da je tužilaštvo već preduzelo mere i radnje iz svoje nadležnosti.
Na društvenim mrežama prethodnih dana objavljivani su sadržaji u kojima su Vučiću upućivane različite pretnje, a u kontekstu pokušaja ubistva slovačkog premijera Roberta Fica, kao i pogibije iranskog predsednika Ebrahima Raisija.
  • Ns

    22.05.2024 10:31
    A zastita gradjana kojima je pucano na kucu a akteri i dalje na slobodi, jer ih policija ne procesuira.... Posto su dousnici
  • zztop

    22.05.2024 09:39
    Srbijatrija je otvorena , očekuju se mitinzi istine i podrške precedniku , molebani i zvonjava crkvi u svim srpskim zemljama i na hilandaru , šampion je u skupštini UN-a - kup je naš ...
  • pepa

    22.05.2024 08:52
    pa da
    Naravno da će biti identifikovani, kad su to sve vaši kmetovi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

SBB: Oseti slobodu uz EON pakete

SBB kompanija je danas započela novu marketinšku kampanju kojom predstavlja sve prednosti EON paketa, uz koje korisnici imaju jedinstveno iskustvo gledanja televizije, super brz internet i digitalnu f