Osumnjičeni da je iz vazdušne puške pucao u dete nije hteo da iznese odbranu, ne ide u pritvor

Prvi osnovni sud u Beogradu odbio je predlog tužilaštva za određivanje pritvora M. M. (66) koji se sumnjiči da je pogodio 11-godišnjeg dečaka iz vazdušne puške.
Osumnjičeni da je iz vazdušne puške pucao u dete nije hteo da iznese odbranu, ne ide u pritvor
Foto: 021.rs
Prema oceni sudije, ne postoje okolnosti koje ukazuju da će osumnjičeni ometati postupak uticanjem na svedoke, niti da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, rečeno je Tanjugu u tom sudu. 
Osumničeni je na saslušanju izjavio da ne želi da iznosi odbranu. On je osumnjičen za izazivanje opšte opasnosti.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, PS Savski venac, uhapsili su tokom vikenda M. M. (66) zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.
 
On se sumnjiči da je tokom vikenda, oko 19.15 časova, u Sarajevskoj ulici, pucajući iz vazdušne puške pogodio u butinu jedanaestogodišnjeg dečaka koji se nalazio u obližnjem parku.
  • Maksa

    28.05.2024 16:56
    Ako nisu zadrzali robin huda nemoraju ni ovog matorca
  • Neša

    28.05.2024 14:01
    Komentar
    Kako ste svi pametni a ne znate ni jedan detalj koji se odnosi na ooolnosti pod oojim se desila nesreća. Važno je da žuč i zloba izađe iz vas. Tu ste odmah da presudite. Ne bi me čudilo da se odmah ukalkuliše odgovornost politike, bankarskog sistema i centra za socijalni rad. Tako se "pravilno" i analitično izvode zaključci kod najvećeg dela "obrazovane" javnosti koja poseduje mobilni telefon.
    Jadno....
  • Вера

    28.05.2024 12:35
    На слободи убице
    Полиција ухапси суд пусти на слободу. Они који не знају како на мукама полако умире породицца од туге због губитка,а још и због неправде.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija