Produžen pritvor osumnjičenima za ubistvo Danke Ilić

Viši sud u Zaječaru produžio je za još 30 dana pritvor S. J. i D. D, osumnjičenima za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, potvrđeno je Tanjugu u tom sudu.
Osumnjičeni se nalaze u pritvoru od 6. aprila zbog opasnosti od bekstva, mogućnosti da utiču na svedoke i da unište ili uklone tragove krivičnog dela, kao i zbog uznemirenja javnosti.
 
U pritvoru se nalazi i otac D. D., koji će sutra biti pušten da se brani sa slobode, jer za krivično delo pomoć učiniocu nakon izvršenja krivičnog dela pritvor ne može trajati duže od dva meseca.
On se sumnjiči da je pomogao sinu da premesti telo devojčice.
Policija je, nakon 10 dana potrage i detaljnih provera svih tragova i informacija, uhapsila S. J. i D. D. iz Bora, za koje se sumnja da su devojčicu udarili automobilom, a zatim njeno telo stavili u gepek kola i odneli na deponiju.
 
Telo devojčice još nije pronađeno.
  • Bbb

    28.05.2024 12:08
    1w3
    Nisam siguran i da policija nije iznudom dosla do priznanja!
  • Џука

    28.05.2024 12:07
    За чега се терете ? никаквих доказа нема а они под батинама признали да јесу а можда и нису ,док су извештавали Младен Мијатовић и Машан Лекић ухитили су Малчанског Берберина а од када извести Александар Вучић побеже нам и тигар у регион
  • ex chapman

    28.05.2024 12:02
    produzen
    a jel to samo onima sto su jos zivi? mislim, niste produzili pritvor onom sto ste ga ubili od batina?
    telo devojcice nije pronadjeno
    DNK koji je bio glavni dokaz se pokazalo da nije od devojcice
    doduse sve su priznali. osim sto nece da kazu gde su sakrili telo. mozda su ih toliko tukli da ne mogu da se sete?
    ocigledno da tu nisu cista posla, ali niko u medijima se ne usudjuje da pokrene to pitanje

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija