Otac osumnjičenog u slučaju ubistva dvogodišnje Danke Ilić od sutra na slobodi

Pritvoreni R. D, osumnjičen da je pomogao sinu D.D. da premesti telo ubijene devojčice Danke Ilić u Banjskom polju u Boru, biće pušten 29. maja da se brani sa slobode.
Otac osumnjičenog u slučaju ubistva dvogodišnje Danke Ilić od sutra na slobodi
Foto: 021.rs
Ne postoji drugačija zakonska mogućnost, piše portal Zamedia.rs.
 
Više javno tužilaštvo (VJT) u Zaječaru predložiće produženje pritvora osumnjičenima za ubistvo Danke Ilić S. J. i D. D. za još 30 dana, jer postoji opsanost da će pobeći, uništiti, sakriti ili falsifikovati dokaze i tragove krivičnog dela.
Produženje pritvora biće predloženo i zbog toga što su način izvršenja i težina posledica krivičnog dela doveli do uznemirenja javnosti, navelo je Više javno tužilaštvo u saopštenju dostavljenom portalu Zamedia.
 
Danka Ilić nestala je sa porodičnog imanja 26. marta u Banjskom polju, za njom je tragalo skoro 2.000 ljudi, a teren je pretraživan dronovima, helikopterima i psima tragačima.
Desetog dana potrage otkriveno je da su devojčicu, prema sopstvenom priznanju, kolima udarili radnici Vodovoda S. J. i D. D.
 
Njeno telo su ostavili na divljoj deponiji u blizini naselja, da bi ga D. D. potom, uz pomoć oca i brata, premestio na drugu lokaciju.
 
Brat osumnjičenog D.D. u međuvremenu je preminuo u pritvoru.
  • ...

    29.05.2024 01:57
    Hoce li on iznenada preminuti?
  • Atila

    28.05.2024 21:52
    Iza horizonta
    Sta ste ocekivali u zemlji falsifikata i kupljenih diploma...
    Profesionalnu i strucnu istragu? Nezavisno sudstvo, politicare koji se ne mesaju u tudji posao i drze se zakona? Novinare koji postuju eticki kodeks i norme profesije?
  • Bob Rock

    28.05.2024 20:38
    Sto za jednog
    Osim " priznanja" koju se ne zna kako je policija do nje dosla,dali rakijom pa u pijanom stanju ili batinama to je upitno.Da policija laze ,videlo se nakon smrti brata "osumnjicenih" kojeg je policija usmrtila batinama a to potvrdili lekari jer je policija lagala..i za " dokaz" na autu je policia lagala..Znaci osim lazi policije drugih dokaza nema..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija