Uhapšen muškarac osumnjičen da je ranio u butinu devojčicu kod Kalemegdana

S.H. (54) uhapšen je zbog sumnje na ranjavanje devojčice iz vazdušne puške u blizini Kalemegdana.
Uhapšen muškarac osumnjičen da je ranio u butinu devojčicu kod Kalemegdana
Foto: Pixabay
Beogradska policija po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva odredila mu je policijsko zadržavanje do 48 sati pod sumnjom da je jutros oko 8 sati upucao šesnaestogodišnju devojčicu.
 
Njemu je određeno zadržavanje zbog sumnje na krivično delo Izazivanje opšte opasnosti, a nakon saslušanja biće doneta odluka o daljem postupanju, saopšteno je iz Prvog osnovnog tužilaštva u Beogradu.
Povodom događaja koji se dogodio jutros na Kalemegdanu, dežurni javni tužilac naložio je uviđaj mesta izvršenja krivičnog dela i utvrđivanje identiteta NN izvršioca, koji je iz vazdušne puške pogodio devojčicu (2008. godište) u predelu butine.
Devojčica je prevezena u Tiršovu, gde čeka operaciju, s obzirom na to da je zadobila prostrelnu ulaznu ranu. Nakon što zrno metka bude izvađeno biće izuzeto radi potreba daljih veštačenja.
  • Lili ns

    29.05.2024 23:05
    Lečenje
    Nadam se da će gospodin prvo biti podvrgnut ozbiljnom posmatranju i lečenju a tek onda, kada "ozdravi" i suđenju.
  • Pobrkao

    29.05.2024 22:24
    Čovek
    Samostrel i mine su dozvoljeni, nova odbrambena tehnika, a zabavno do ludila, čuli ste kako se smeju
  • злица

    29.05.2024 22:05
    !
    Пет година робије,третирати као покушај убиства.Само оштрим максималним казнама нема нам друге.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Da li Vučić ide na samit BRIKS-a?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će najkasnije do 21. oktobra obavestiti javnost da li će prihvatiti poziv Vladimira Putina da učestvuje u radu samita zemalja BRIKS-a.