Otac osumnjičenog u slučaju ubistva dvogodišnje Danke Ilić pušten iz pritvora

R. D. iz Zlota, osumnjičen da je pomogao sinu nakon ubistva dvogodišnje devojčice u Boru da premesti njeno telo u Banjskom polju, pušten je danas posle dvomesečnog pritvora da se brani sa slobode.
Otac osumnjičenog u slučaju ubistva dvogodišnje Danke Ilić pušten iz pritvora
Foto: 021.rs
Njegov branilac po službenoj dužnosti, advokat Milinko Jovanović, smatra da R. D. nije trebalo da bude u pritvoru ni do sada, piše portal Za media.
 
On je osumnjičen da je pomogao sinu D. D. da, nakon ubistva, premesti telo devojčice.
Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, a policija je, nakon desetodnevne potrage i detaljnih provera tragova i informacija, uhapsila S. J. i D. D, radnike Vodovoda iz Bora, za koje se sumnja da su devojčicu udarili automobilom, a zatim njeno telo stavili u gepek kola i odneli na deponiju.
Tokom istrage zločina privedeni su i otac i brat osumnjičenog D. D. – R. i D. D. zbog sumnje da su mu pomogli da premesti telo deteta.
 
Brat D. D. preminuo je u međuvremenu tokom policijskog zadržavanja.
  • zztop

    29.05.2024 20:34
    Šta će sad čovek maltretirali njega i sinove , jednog batinama ubili a žena mu umrla , propast živa , nadam se da će kakav pametni advokat ublažiti boli ovom čoveku ...
  • Nik

    29.05.2024 20:12
    Dobro je izvukao živu glavu. Da li će iko utvrditi o čemu se ovde stvarno radi?
  • Fung Ku

    29.05.2024 18:36
    Činjenica je da nisu ni imali osnov da ga drže u pritvoru, ni njega ni ostale osumnjičene. Izuzev očigledno iznuđenog "priznanja" koje osumnjičeni, inače, mogu da povuku kad god žele, u ovom trenutku ne postoji nijedan dokaz da se krivično delo za koje su oni osumnjičeni uopšte i desilo. Na kraju ne samo što će morati da puste i ostalu dvojicu, nego će još morati i da im se izvine i plate odštetu, kako za neosnovano pritvaranje tako i za smrt dva člana porodice.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija