Nestorović: Niko od nas ne želi funkciju, ali moramo da preuzmemo Srbiju, počećemo od Beograda

Nosilac liste "Mi - snaga naroda" za beogradske izbore Branimir Nestorović izjavio je danas da će taj pokret nastaviti da raste i da će "morati" da preuzme vođenje Srbije".
Nestorović: Niko od nas ne želi funkciju, ali moramo da preuzmemo Srbiju, počećemo od Beograda
Foto: Medija centar Beograd
Dodao je da će na tom putu "početi od Beograda".
 
"Idemo dalje i rastemo, tek ćemo da porastemo. Ova grudva koja će samo dalje da raste je bela, čista, nema na sebi prljavština. Izaći ćemo iz svih iskušenja i povešćemo Srbiju napred, to vam garantujem", kazao je Nestorović na predizbornoj konvenciji te liste u Beogradu.
Ocenio je da se Srbija "budi iz sna" i da to "jako plaši" one koji su protiv pokreta "Mi - snaga naroda".
"I ovi s leva i ovi s desna pišu da sam izdao sve što postoji, i Kosovo, i Srebrenicu. To mi govori da sam na pravom putu", rekao je Nestorović.
 
Dodao je da je neverovatno srećan što je, kako je rekao, u pokretu "Mi - snaga naroda" našao "deset budala" gorih od sebe.
 
"To su neobični ljudi koje ne možeš da kupiš parama. Mi funkcionišemo s valutom koja se zove obnova Srbije, obnova tradicije. Napravićemo tvrdo jezgro i kad budemo oformili dobru organizaciju, moramo da uzmemo državu. Nije pitanje da li to želimo, niko od nas ne želi funkciju ali moramo da preuzmemo državu a počećemo od Beograda", rekao je Nestorović i zaplakao u jednom trenutku. 
 
Ocenio je i da se omladina u Srbiji "budi". 
 
"Ovde se 30 i više godina stvara nova omladina koja je vaspitavana na zapadnim vrednostima. Vidim i po ruskoj omladini ovde u Srbiji da se isto desilo i tamo. Ali omladina se budi, nije tačno da je naša omladina kao oni s Pinka. Ta naša omladina ide u crkvu, to su Srbi", kazao je Nestorović.
 
Poslanik "Mi - snaga naroda" Aleksandar Pavić kazao je da veruju "u pobedu, u oslobođenje Kosova i Metohije, u ujedinjenje sa Republikom Srpskom".
  • Ejej

    30.05.2024 13:29
    Bre
    Nestoroviću nije ti ovo Korona već ozbiljno vođenje države.Ne brukaj se više.Uživaj u penziji i iz čašicu rakije budi lojalan svojoj Srboji.Nije politika za Vas.Poz.
  • MK

    30.05.2024 10:05
    ?
    Iz svakodnevnih izjava ovog, nekada, bar naizgled, simpatičnog čoveka jasno je vidljivo da se on sasvim pogubio u svojim političkim ambicijama i planovima. Svaki dan daje protivrečne izjave i, sasvim verovatno, gubi pristalice.
    Prosto rečeno, ne treba se baviti onim što čovek ne zna i ne treba suviše otvoreno pokazivati da je jedini cilj da se dočepa vlasti.
    Naravno da je svrha postojanja političkih stranaka osvajanje državne vlast, ali to treba umeti i raditi na promišljen način, - ne pokazivati baš ovako otvoreno, a trapavo, da je to jedini cilj. Prosto je žalosno čitati svakog dana sve konfuznije izjave uglednog lekara.
  • Hm...

    30.05.2024 09:47
    Citat: "Ta naša omladina ide u crkvu, to su Srbi", kazao je Nestorović.

    Zadruge, Farme, štale i ostali show-ovi u nastavcima dugi niz godina, kafanske pevaljke su im uzor, polni organi njihovi na naslovnim stranama tabloida...Pre podne u crkvi, džamiji, sinagogi a uveče na Only Fans-y i ostalim internet servisima...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Da li Vučić ide na samit BRIKS-a?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će najkasnije do 21. oktobra obavestiti javnost da li će prihvatiti poziv Vladimira Putina da učestvuje u radu samita zemalja BRIKS-a.