Vulinov saradnik uhapšen u Leposaviću, osumnjičen za krađu identiteta

Kosovska policija uhapsila je M. K. u Leposaviću zbog sumnje na krađu identiteta.
Vulinov saradnik uhapšen u Leposaviću, osumnjičen za krađu identiteta
Foto: 021.rs
To je potvrdio za KoSSev zamenik komandira KP za region Sever Veton Eljšani.
 
Iz policije navode da su imali informaciju o mogućem izvršenju krivičnog dela krađa identiteta, te da su ga službenici redovne jedinice KP danas zaustavili na teritoriji opštine Leposavić, a potom i uhapsili, piše KoSSev.
"Ova osoba ima dva identiteta - jedan za srpska dokumenta, a drugi za kosovsku dokumentaciju", kazao je za KoSSev Veton Eljšani.
 
Određeno mu je 48-časovno zadržavanje. 
Policija je ujedno izvršila pretres njegove kuće u severnom delu Kosovske Mitrovice, gde je pronašla i zaplenila dokazni materijal, naveo je za KoSSev Eljšani, bez preciziranja šta je zaplenjeno.
 
Iako se za sada tereti zvanično za krađu identiteta, Eljšani navodi da postoji mogućnost da će krivično delo biti prekvalifikovano u zavisnosti od daljeg toka istrage.
 
"Sumnja se da je uzeo nečije podatke, ali videćemo, ukoliko nije to, promeniće se kvalifikacija krivičnog dela", naveo je.
 
M. K. je više godina bio angažovan u Mreži "Most" na radnoj poziciji novinara, odnosno člana nadzornog odbora ove mreže. Takođe važi i za bliskog saradnika nekadašnjeg direktora Kancelarije za KiM Aleksandra Vulina i funkcionera u njegovoj stranci Pokret socijalista.
 
U vreme kada je Vulin upravljao Kancelarijom za KiM, M. K je na terenu je bio zadužen za odnose sa medijima.
  • Jovan

    31.05.2024 13:26
    Teletabis.
  • Hm...

    30.05.2024 08:53
    Malo će da odleži, pustiće ga, i eto napredovanja u službi, nova funkcija i sve pogodnosti koje idu uz to...
  • /

    30.05.2024 08:41
    /
    pa nije jedino to sto je ukrao

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

SBB: Oseti slobodu uz EON pakete

SBB kompanija je danas započela novu marketinšku kampanju kojom predstavlja sve prednosti EON paketa, uz koje korisnici imaju jedinstveno iskustvo gledanja televizije, super brz internet i digitalnu f