Izveštaj sa VMA: Vuk Cvijić zadobio udarac pesnicom, objavljeno kakve ima povrede

Nalaz lekara Vojno-medicinske akademije (VMA) potvrdio je da je novinar Radara Vuk Cvijić, nakon što ga je napao direktor Srpskog telegrafa Milan Lađević, zadobio povrede vilice, piše danas Radar.
U izveštaju je precizirano da Cvijić ima nagnječenje mekih tkiva i da se dodatno upućuje na pregled kod maksilofacijalnog specijaliste, prenosi Radar.
 
Cvijić je na VMA otišao nakon što ga je u sredu u centru Beograda pesnicom udario Lađević, suvlasnik Medijske mreže, u čijem su sastavu i tabloid Srpski telegraf i portal Republika.
U tim medijima Lađević je negirao da je udario Cvijića i objavio je seriju tekstova u kojima je  optužio Cvijića da je on njega napao i da je inscenirao pad.
U jednom od tekstova, kako navodi Radar, portal Republika je "plasirao i laž" da je Cvijić odbio saslušanje u policiji.
 
Istina je da je Cvijić, neposredno nakon incidenta, pre Lađevića dao izjavu pripadnicima patrole iz Policijske uprave Stari grad, koja je na uviđaj došla po pozivu člana Radne grupe za bezbednost novinara Verana Matića koga je Cvijić prethodno obavestio o napadu, piše Radar.
 
U zvaničnoj službenoj belešci PU Stari grad navedeno je da je Cvijić rekao da mu je Lađević "zadao udarac zatvorenom šakom u predelu desne strane brade" i da je usled tog udarca "pao na trotoar, pri čemu mu je pukao displej mobilnog telefona".
  • xqt

    30.05.2024 19:58
    @ Dex
    Ma šta imaju da objavljuju izveštaj lekara. VMA je sve to namestila. Zadovoljan?
  • Bob Rock

    30.05.2024 19:48
    Sto za jednog
    Nastavlja se bahatost i nervoza pred gubitak vladti u mnogim velikim gradovima poput Beograda,N.Sada,Nisa,Kragujevca.napokon sloboda dolazi u Srbiju i to je razlog sto ovaj moron napada ljude na ulici jer zna da ce ga Vucic zastititi od pravde..
  • Storno

    30.05.2024 19:04
    Javnost mora da zna
    Šta je bilo sa telefonom?
    Zna li se šta?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Ruski kulturni centar otvoren u Čačku

Ruski kulturni centar, koji će imati školu ruskog jezika, biblioteku s delima autora iz te zemlje i kancelarije za kulturno-ekonomsku saradnju i za rusku nacionalnu manjinu, otvoren je u Čačku.