Muškarac ispao iz sanitetskog vozila i nastradao, tužilaštvo u Aleksincu pokrenulo istragu

Četrdesetdvogodišnji B. G. iz Batočine nastradao je u četvrtak dok je prevožen sanitetom KC Kragujevac, kada je ispao kroz vrata vozila u pokretu.
Muškarac ispao iz sanitetskog vozila i nastradao, tužilaštvo u Aleksincu pokrenulo istragu
Foto: 021.rs

Kako navodi u saopštenju Osnovno javno tužilaštvo u Aleksincu, nastradali je ispao kroz vrata saniteta i pao na kolovoz.

Muškarac je prevožen, kako se navodi, u pratnji policijskih službenika PU Kragujevac do SPB "Gornja Toponica".

Dežurni tužilac OJT Aleksinac izašao je na lice mesta radi vršenja uviđaja zajedno sa Saobraćajnom policijom Policijske uprave u Nišu i PS Aleksinac, navodi se.
 
Mrtvozornik je, piše u saopštenju, konstatovao smrt na licu mesta i naložio prikupljanje obaveštenja od učesnika događaja, obavljanje vanrednog tehničkog pregleda sanitetskog vozila, alkotestiranje učesnika događaja kao i da se obavi obdukcija sa toksikologijom pokojnog B.G., a sve u cilju utvrđivanja okolnosti nastanka predmetne nezgode.
  • Miloš iz Zemuna

    01.06.2024 11:54
    opet MUP
    I opet je MUP umešan u nečiju smrt. Koliko ljudi treba da bude ubijeno da bi naš napaćeni narod shvatio šta radi MUP? Objava komentara?
  • doktor

    31.05.2024 13:29
    pratnja
    Paijent je bio u pratnji policije? kako je onda mogao sam da iskoci? Uvidjaj vrsi policija... niko nece biti odgovoran. Eto toliko o vrednosti zivota u Smdiji
  • nepoznajući

    31.05.2024 13:25

    @poznajući
    Kada se bolesnik transportuje,što je očigledno ovde bio slučaj,lekara nikada nema u sanitetskom vozilu pa samim tim ne može (niti bi ikada trebao) da zatvara vrata !!!
    Koliko mi je poznato doktor bi trebao da vodi računa o zdravlju pacijenta,a ne o tome da li je neko zatvorio vrata !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.