Muškarcu koji je pretio Zagorki Dolovac kućni pritvor, doniraće novac Dečijem selu

Na osnovu sporazuma o priznanju krivice S.Ž. (45) je osuđen na kaznu kućnog zatvora od devet meseci zbog pretnji smrću republičkoj javnoj tužiteljki Zagorki Dolovac.
Muškarcu koji je pretio Zagorki Dolovac kućni pritvor, doniraće novac Dečijem selu
Foto: 021.rs (ilustracija)

Pored kazne kućnog zatvora sa nanogvicom, sporaumom o priznanju krivice koji je sklopljen između Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu i okrivljenog, a koji je sud potvrdio presudom, S.Ž. je osuđen i na novčanu kaznu od 500.000 dinara, prenosi N1.

U Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je uhapšeni S.Ž. (45) zbog ugrožavanja bezbednosti republičke javne tužiteljke Zagorke Dolovac.

"Okrivljeni je u potpunosti priznao izvršenje krivičnog dela, da je uputio pretnje Vrhovnom javnom tužiocu Republike Srbije Zagorki Dolovac, nakon čega je branilac okrivljenog podneo predlog javnom tužiocu za zaključenje sporazuma o priznanju krivičnog dela kojim će okrivljeni biti osuđen na kaznu kućnog zatvora sa nanogvicom u trajanju od 9 meseci, na meru bezbednosti zabrane približavanja i komunikacije sa oštećenom Zagorkom Dolovac u trajanju od 3 godine, kao i na uplatu novčanog iznosa od 500.000 dinara na ime imovinsko-pravnog zahteva koji će na zahtev Vrhovnog javnog tužioca Zagorke Dolovac biti doniran u dobrotvorne svrhe – Dečijem selu 'Dr Milorad Pavlović' u Sremskoj Kamenici", navodi se u saopštenju.
 
Treći osnovni sud u Beogradu je potvrdio sporazum zaključen između javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, okrivljenog i njegovog branioca i doneta je presuda kojom je okrivljeni osuđen na navedene sankcije.
  • Boro iz Pobede

    01.06.2024 07:23
    Ona donira novac Decijem selu? Ocekujem da ce deca odbiiti taj novac posto je njoj najpotrebnije!
  • Xxl

    01.06.2024 06:33
    Ma on to onako i da je hteo ne bi mogao da je nađe jer novce prima preko računa a ne pojavljuje se na radnom mestu osim kad joj AV da direktivu.
  • Juca

    01.06.2024 06:21
    Nisam sigurna da je ta vest istinita. Policija koja ne ume da uradi ništa osim da piše kazne za prekoračenje brzine, brzinom svetlosti hapsi nekog jadnika kome se ne sviđa žena koju. niko ne zna i ništa ne radi, a predstavlja se kao javni tužilac. Potpuno skaredno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.