U Beogradu održan skup podrške novinaru Vuku Cvijiću

Skup podrške novinaru nedeljnika "Radar" Vuku Cvijiću, koji je fizički napadnut pre dva dana u centru Beograda, održan je na platou ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu.
U Beogradu održan skup podrške novinaru Vuku Cvijiću
Foto: 021.rs (ilustracija)
Cvijića je na ulici pesnicom u lice udario direktor tabloida "Srpski telegraf" Milan Lađević.
 
Nalaz lekara sa Vojno-medicinske akademije (VMA), koja je u sredu, na dan napada, bila dežurna, potvrdio je da je novinar Radara Vuk Cvijić zadobio povrede u predelu vilice sa desne strane, prenosi N1.
Cvijića je na ulici pesnicom u lice udario direktor tabloida "Srpski telegraf" Milan Lađević.
 
Nalaz lekara sa Vojno-medicinske akademije (VMA), koja je u sredu, na dan napada, bila dežurna, potvrdio je da je novinar Radara Vuk Cvijić zadobio povrede u predelu vilice sa desne strane.
Kako piše N1, mnoge javne ličnosti nakon napada javno su se oglasile i pružile podršku novinaru Radara Vuku Cvijiću. 
 
Redakcija Radara poslala je i otvoreno pismo nadležnim državnim organima i poručila da neće dozvoliti da se i ovaj napad zataška, kao što se ispod tepiha guraju brojne afere, mnoge od onih koje je upravo Cvijić razotkrio svojim istraživačkim tekstovima.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Ruski kulturni centar otvoren u Čačku

Ruski kulturni centar, koji će imati školu ruskog jezika, biblioteku s delima autora iz te zemlje i kancelarije za kulturno-ekonomsku saradnju i za rusku nacionalnu manjinu, otvoren je u Čačku.