Ministarka pravde: Formiran predmet u slučaju napada na Vuka Cvijića

Ministarka pravde Maja Popović izjavila je danas da je formiran predmet u slučaju napada na novinara Vuka Cvijića.
Povodom tvrdnji novinara lista Radar Vuka Cvijića, da je napadnut od strane direktora Srpskog telegrafa Milana Lađevića, ministarka je rekla da je formiran predmet u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Popović je u pisanoj izjavi istakla da "država neće tolerisati napade i nasilje nad bilo kojim građaninom, kao ni napade na novinare".

"Obaveštavamo javnost da je Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, odmah po dobijanju prijave, formiralo predmet i preduzelo sve potrebne radnje iz svoje nadležnosti. Sigurna sam da će nadležni organi u najkraćem roku u potpunosti utvrditi činjenično stanje i sve okolnosti povodom ovog događaja", rekla je Popović.
 
Popović je kazala da "zakon važi za sve".
 
"Nulta tolerancija prema svakom obliku nasilja bila je i ostaće među prioritetima rada ministarstva pravde i vlade Srbije", istakla je Popović.
  • Tužiteljka

    01.06.2024 07:17
    Boji se
    Ja čekam deset godina da se formira mi predmet.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija