ODIHR u ponedeljak predstavlja nalaze nakon lokalnih izbora, angažovano 126 posmatrača

ODIHR će u ponedeljak predstaviti svoje nalaze sa posmatranja izbora.
ODIHR u ponedeljak predstavlja nalaze nakon lokalnih izbora, angažovano 126 posmatrača
Foto: 021.rs

Međunarodni posmatrači na lokalnim izborima u Srbiji iz kancelarije OEBS-a za demokratske institucije i ljudska prava (ODIHR) u ponedeljak će na konferenciji za novinare predstaviti svoje nalaze nakon održanih izbora, saopštila je danas ta misija.

Medijima će se u hotelu Metropol u Beogradu u 15 časova obratiti ambasador Lamberto Zanijer, šef Misije za posmatranje izbora ODIHR-a.
 
Konferencija za medije će moći da se prati i preko Zoom platforme.
Kako je saopšteno Misija za posmatranje izbora ODIHR-a broji ukupno 126 posmatrača, koje čini 16 stručnjaka angažovanih od strane ODIHR-a, 18 dugoročno angažovanih posmatrača i 92 kratkoročno angažovana posmatrača širom Srbije.
 
Misija ODIHR za posmatranje lokalnih izbora u Srbiji formirana je 30. aprila, na poziv vlasti u Srbiji, a predvodi je ambasador Lamberto Zanier.
  • Glasač

    01.06.2024 02:57
    Kakva je svrha ODIHR-a kad njihove izveštaje, ma kakvi bili, vlast ignoriše. Štaviše nipodaštava i proglašava neprijateljskim. Tako je bilo u Decembru, ne vidim razlog da bude drugačije i 2. Juna.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija