Vulinovom bliskom saradniku uhapšenom u Leposaviću određen jednomesečni pritvor

M. K, koji je bliski saradnik nekadašnjeg direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Aleksandra Vulina, nakon što je uhapšen u Leposaviću zbog sumnje na krađu identiteta, određen je pritvor.
Vulinovom bliskom saradniku uhapšenom u Leposaviću određen jednomesečni pritvor
Foto: 021.rs
Zamenik komandira Kosovske policije za region Sever Veton Eljšani potvrdio je za portal Kossev.info da M. K, koji je uhapšen prekjuče, "ima dva identiteta - jedan za srpska dokumenta, a drugi za kosovsku dokumentaciju".
 
Policija je izvršila i pretres kuće uhapšenog u severnom delu Kosovske Mitrovice, gde je pronašla i zaplenila dokazni materijal.
Iako je M. K. uhapšen zbog sumnje za krađu tuđeg identiteta, Eljšani je kazao da postoji mogućnost da će krivično delo biti prekvalifikovano u zavisnosti od daljeg toka istrage.
Kossev navodi da je M. K. više godina bio angažovan u Mreži "Most" na radnoj poziciji novinara, odnosno člana nadzornog odbora ove mreže, kao i da važi za bliskog saradnika nekadašnjeg direktora Kancelarije za KiM Aleksandra Vulina i funkcionera u njegovoj stranci Pokreta socijalista.
 
U vreme kada je Vulin upravljao Kancelarijom za Kosovo i Metohiju, M. K. je na terenu bio zadužen za odnose sa medijima.
  • Сеновић

    02.06.2024 11:33
    Коме да се захвали за хапшење? Коме сви који ће бити хапшени у наредном периоду.
  • B

    01.06.2024 12:43
    Strašno
    Uhapsili mu teču?
    Teča doneo džeparac, oni tako...
    Pa šta hoćete od Vulina, da nađe pravi posao?
  • Antuntun

    01.06.2024 10:57
    Ko je uopšte sumnjao da bilo ko povezan sa srpskim vlastima nije kriminalac ili povezan sa kriminalom? Banda je dovela do toga da će svaki misleći građanin Srbije pre poverovati kosovskim vlastima nego našim, i to više nego opravdano.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

SBB: Oseti slobodu uz EON pakete

SBB kompanija je danas započela novu marketinšku kampanju kojom predstavlja sve prednosti EON paketa, uz koje korisnici imaju jedinstveno iskustvo gledanja televizije, super brz internet i digitalnu f