Uhapšen bivši pripadnik OVK koji se sumnjiči za ratne zločine na Kosovu

Muškarac koji se sumnjiči za ratni zločin protiv civilnog stanovništva na Kosovu i Metohiji uhapšen je na administrativnom prelazu Merdare.
Uhapšen bivši pripadnik OVK koji se sumnjiči za ratne zločine na Kosovu
Foto: 021.rs
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da se hapšenje desilo danas, 1. juna u popodnevnim časovima.
Kako je naveo, reč je o bivšem pripadniku OVK Tefiku Mustafi, koji je naveden u izjavama svedoka kao učesnik u otmici policajaca Gorana Marinkovića, Živojina Pavića i Predraga Miloševića.
Dačić je dodao da se ova otmica dogodila 19. juna 1999. godine na magistralnom putu Priština - Gnjilane, kod mesta Labljan, nakon čega im se gubi svaki trag.
 
Muškarac će biti predat Tužilaštvu za ratne zločine.
  • Bdezbrižno

    02.06.2024 01:03
    Slobodno šetao tamo vamo
    nijedan se nije opirao hapšenju ?
  • Musaši

    01.06.2024 23:31
    Di baš dan pred izbore da hapse?
  • Zebra

    01.06.2024 23:19
    Hoćemo i njemu da plaćamo odštetu zbog nesposobnog sudstva?! Sve politički kadrovi sa po bar 10 godina studija na fakultetu koji traje 5 godina…

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.