Lazović: Članu našeg tima u Zemunu ciglom razbijena glava

Poslanik "Zeleno-levog fronta" Radomir Lazović izjavio je danas da je u Zemunu, članu mobilnog tima koalicije "Biramo Beograd", ciglom razbijena glava i da je primljen u Urgentni centar.
Lazović: Članu našeg tima u Zemunu ciglom razbijena glava
Foto: 021.rs
"Upravo su u Zemunu članu našeg mobilnog tima, koji je otkrio korišćenje paralelnog biračkog spiska na biračkom mestu koje je nadgledao, razbili glavu ciglom", napisao je Lazović na Fejsbuku.
Dodao je da je to jedan od "brojnih napada" koje su članovi te koalicije trpeli tokom dana.
"Ali smo uspeli da ih zaustavimo gde god smo otkrili da muljaju", naveo je Lazović.
  • Roki

    04.06.2024 08:19
    Lazović
    Ja se oduševljavam sa tvojom intelegencijom, obrazovanjem koje ti pruža da budeš predsednik vlade, države. Pa kada je mogao Tito, možeš i ti. Ma ti si idol svim mladima u celom svetu. Guslari, pesme će pevati o tebi.Snimaće se filmovi jer brate zaslužio si,jer u nekim zemljama EU, odlično si pokazao koliko voliš Srbiju. Jedino samo nebi mogao biti u mojoj MZ predsednik te zajednice, jer nekako se ne uklapaš u naše kriterijume.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija